Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Özgür Turhan Oldu

AK Parti Kars Merkez İlçe Başkanlığı 4.

Olağan kongresi İl Kültür Müdürlüğü Salonu’nda yapıldı.Seçime tek aday olarak giren Özgür Turhan, AK Parti Kars Merkez İlçe Başkanlığı’na getirildi. AK Parti’nin tüzüğü gereği 3 dönemlik görev süresini tamamlayan Merkez İlçe Başkanı Ahmet Tüzen, Merkez İlçe Başkanlığı 4. Olağan Kongresinde görevini Özgür Turhan’a devretti.

Kongreye; AK Parti İl Koordinatörü Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz, AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan, Prof. Dr. Yunus Kılıç. Kars eski Milletvekili Zeki Karabayır, AK Parti İl Başkanı Av. Ensar Erdoğdu, İl Genel Meclis Başkanı Muzaffer Yağcı, Belediye Başkan Vekili Cihangir Umurbek, AK Parti, AK Parti İl yönetimi, Gençlik ve Kadın kolları ile partililer katıldı.

Yoklamanın yapılması, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından görevini Özgür Turhan’a devreden Ahmet Tüzen bir konuşma yaparak görev süresince kendisine destek veren ve yardımcı olan herkese teşekkür etti.AK Parti İl Başkanı Av. Ensar Erdoğdu da, Tüzen’e bugüne kadar partiye verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, yeni başkan Özgür Turhan’a da görevinde başarılar diledi.Yapılan konuşmaların ardından seçimlere geçildi. Tek liste ile seçime giren Özgür Turhan AK Parti Merkez İlçe Başkanı oldu.
Kaynak: İHA