Yenihisarspor’da Transfer Hareketliliği

Aydın 2.

Yenihisarspor’da Transfer  Hareketliliği
Amatör Lig takımlarından Yenihisarspor Başkanı Tural Demirtaş, Başkan Yardımcısı Muharrem Demirtaş ve Futbol Şube Sorumlusu Medeni Subaşı tarafından yürütülen transfer çalışmaları hızlı başladı.

Kulüp yönetimi Teknik heyet oluşumuna yönelik gerçekleştirilen transferde Didim Gençlikspor’un eski antrenörü Hasan Karahamza ve Didim Belediyespor’un eski antrenörlerinden Nedim Abey ile anlaşmaya varıp sözleşme imzaladı

Yenihisarspor Kulübü Başkanı Tural Demirtaş, transfer çalışmalarını hocaların nezdinde yaptıklarını kaydederek, “Hocalarımızın isteği yönünde Didim belediye spor altyapı futbolcularından Yunus Çılgın, Burak Yaşar, Hüseyin Yücel ve Yasin Petekkaya adlı kardeşlerimizin transferlerini Didim belediye spor başkanı Vedat Ege ile görüşerek gerçekleştireceğiz. Diğer transfer hareketleri ise; Altay sporun altyapısında yetişen Kaan Kavukoğlu, Çorum spor altyapısında yetişen Ethem Ender, Didim gençlik spordan da Mert Çakır ve Osman Demirtaş’ı da renklerimize bağlamak için çalışmalarımız olacak. Ayrıca depremzede kardeşlerimizden 11 kişide antrenmanlarımıza katılmaya başladı. Bunlarında lisanslarını çıkarıp Yenihisar Spor olarak sezona fırtına gibi başlamak ve şampiyonluk mücadelesi vermek istiyoruz” dedi.
Kaynak: İHA