7 Aralık Üniversitesi Mezunları Derneği Kuruldu

Kilis 7 Aralık Üniversitesi mezunları, öğrencileri, akademik ve idari personeli arasındaki dayanışmayı arttırmak ve üniversitenin gelişimine katkıda bulunmak amacıyla dernek kuruldu.

7 Aralık Üniversitesi Mezunları Derneği Kuruldu
7 Aralık Üniversitesi Mezunları Derneği başkanlığına Ahmet Kın, yönetim kuruluna ise Seyit Hürcan, Gökhan Anlaşbay, Mustafa Yatalakoğlu, Üniversite Genel Sekreter Yardımcısı Öğretim Görevlisi Necdet Bozgeyik, Öğrenci İşleri Daire Başkanı M. Ali Can ile İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Volkan Sarıtaş seçildi. Üyelerin sosyal, kültürel, sportif ve bilimsel yaşantılarına katkıda bulunmak, mezunlara iş olanakları sağlamak, onların sorunları ile ilgilenmek, ulusal ve uluslararası federasyon, platform, dernekve kuruluşlarla temas ve işbirliğini geliştirmek, sahip olduğu maddi olanakların elverdiği ölçüde üniversite öğrencilerine burs ve benzeri yardımlarda bulunmayı amaçlayan dernek, Aşıt Mahallesi Maruf Sokak`ta hizmet vermeye başladı

Bu arada Dernek Başkanı Ahmet Kın ve yönetim kurulu üyeleri, derneğin kuruluş amacı ve faaliyetlerini anlatmak üzere Rektör Prof. Dr. İsmail Güvenç`i makamında ziyaret etti. Rektör Güvenç, derneğin üniversite için oldukça faydalı olacağını belirterek, çalışmalarında başarılar diledi.
Kaynak: İHA