Kılıçdaroğlu: Ülkeyi İyi Yönetemiyorlarselçuk

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye`nin iyi yönetilmediğini öne sürerek, ``Ülkeyi iyi yönetemeyenler Ankara`da oturuyor.

Onlardan hesap sormak bizim görevimiz olduğu kadar bu ülkede yaşayan herkesin görevi`` dedi.

Kılıçdaroğlu, İzmir`in Selçuk ilçesine bağlı Belevi beldesinin belediye başkanı Özcan Işık`ı ziyaret etti. Daha sonra parti otobüsünden vatandaşlara seslenen Kılıçdaroğlu, Türkiye`yi daha sağlıklı hale getirmek için kendilerine destek verilmesini istedi.

İnsanlara hizmet etmek istediklerini kaydeden Kılıçdaroğlu şöyle konuştu:``Bize destek, güç verin. İnsanımız çalışkan, üretici. Elinden her türlü iş gelir. Ama önündeki en büyük engel yalan siyaset. Bu yalan siyasete son vereceğiz. Seçtiğiniz milletvekillerinden birisi hapiste. Bu mu demokrasi? Hani diyorlardı ki; `Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir`. E millet oy verdi, nerede bu?Sizin için çalışacağız. Her yerde doğruyu söyleyeceğiz. Size sözümüz var. Türkiye aydınlığa çıkıncaya kadar sonuna kadar mücadele edeceğiz. Korsan gösteri oldu bizimki. Canımız sağolsun. Cebiniz için değil halk için çalışırsanız hiçbir şeyden korkmaya hakkınız yoktur. Korkmayacaksınız, yürüyeceksiniz. Halk için yürüyeceksiniz.``
Kaynak: AA