Mavi Pansiyon'da Özlem Tekin fırtınası

'Mavi Pansiyon' isimli filmin başrol oyuncularından olan ÖzlemTekin, farklı tarzdaki kıyafeti ve hareketleriyle de galaya damgasını vurdu.

Önceki akşam galası yapılan 'Mavi Pansiyon' isimli filmin başrol oyuncularından olan ÖzlemTekin, kısa sevişme sahnesiyle filme; farklı tarzdaki kıyafeti ve hareketleriyle de galaya damgasını vurdu

Ünlü şarkıcı Nezih Ünen'in yönetmenliğini yaptığı ikinci filmi olan ve başrollerini Fadik Sevin Atasoy, Özlem Tekin ve Yunus Güner'in paylaştığı 'Mavi Pansiyon' filminin galası önceki akşam yapıldı. Maçka Gmall'da gerçekleşen geceye oyuncu kadrosundan sadece Zeynep Beşerler katılmadı.

SEVİŞME SAHNESİ

"Aşk hakkında ne biliyorsunuz?" sorusuyla başlayan filme; Özlem Tekin'in kısa sevişme sahnesi ve yabancı oyuncu Nathalie Griffin'in sürekli üstsüz dolaşması damgasını vurdu. Özlem Tekin galada giydiği farklı kıyafetiyle de çok konuşuldu.

GEÇMİŞE DÖNDÜ


Müziğinin tavan yaptığı yıllarda çılgın hayat tarzıyla da ön planda olan Tekin, evlendikten sonra Bodrum'a yerleşmiş ve inzivaya çekilmişti. Ancak geçtiğimiz aylarda boşanan şarkıcının eski çılgın günlerine geri döndüğü gözlerden kaçmadı. Filmin başrol oyuncusu Fadik Sevin Atasoy ise rol arkadaşının aksine sade elbisesiyle göz kamaştırdı. Filmi izlemeye gelenler arasında Selçuk Yöntem, Nurettin Hasman, Bekir Aksoy gibi ünlü isimler de vardı.