Şahinbey Belediyespor, Şenyurtspor'u 2-0 Yendi

Süper Amatör Lig`de mücadele eden Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü, Sakıcı İnşaat Şenyurtspor`u 2-0 yenerek galibiyet serisine bir yenisini daha ekledi.

Şahinbey Belediyespor, Şenyurtspor'u 2-0 Yendi
Ligin başından bu yana liderliğini sürdüren Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Futbol Takımının Şahinbey Stadında oynadığı maçı Şahinbey Belediye Başkan Yardımcısı Birol Ülger, Ali Aytek, Sakıcı İnsaat Şenyurt Spor Kulüp Başkanı Ekrem Sakıcı, Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mehmet Demirbaş, Kulüp Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda taraftar izledi. Maç öncesi Sakıcı İnsaat Şenyurtspor Kulübü Başkanı Ekrem Sakıcı ve Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mehmet Demirbaş,takımlara ve hakemlere çiçek vererek başarılar dilediler. Maçta atılan iki golü Şahinbey`den 8. dakikada Coşkun Yakar ve 18. dakikada Fatih Uğur attı

Maç sonrası bir açıklama yapan Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mehmet Demirbaş, sahada centilmence güzel bir oyun sergilendiğini bu nedenle her iki takımı kutlayarak başarıların devamını diledi. Gaziantep`i deplasmanlı Ampute Süper liginde temsil eden Şahinbey Ampute Futbol Takımı ligin sekizinci maçını Konya Selçuklu Belediyesi Ampute Futbol Takımı ile yaptı. Konya sentetik çim sahada oynanan maçta Şahinbey Ampute Takımı Konya Engelliler Gücü Spor`la 0-0 berabere kaldı.
Kaynak: İHA