Bbp’li Gümüş: Fitne ve Fesat Yuvalarına Kardeşliğimiz İle Cevap Vereceğiz

Osmaniye Büyük Birlik Partisi (BBP) 5.

Bbp’li Gümüş: Fitne ve Fesat Yuvalarına Kardeşliğimiz İle Cevap Vereceğiz
Olağanüstü İl Kongresi`nde başkanlığa, mevcut başkan İsmail Gümüş seçildi.

Ahmet Şekip Ersoy Kültür Merkezi`nde gerçekleşen kongrede konuşan Gümüş, davaya sadık arkadaşlarının buna yakışır bir şekilde hareket etmesi gerektiğini söyledi. BBP Genel Başkan Yardımcısı Kaptan Kartal’ın da katıldığı kongrede, divan başkanlığını Adana İl Başkanı Ahmet Şahin, divan üyeliklerini ise Aslan Düz ve Ahmet Kılıçaslan yaptı.

Kongrede konuşan BBP İl Başkanı İsmail Gümüş, fitne ve fesat yuvalarına en güzel cevabı BBP kardeşliği ile vereceklerini belirtti. Partilerinin genç, kökleri çok güçlü, tarihi mirası çok zengin bir parti olduğunu kaydeden Gümüş, “Herkes bilmeli ki BBP, geçmişin partisi değil, bugünün ve geleceğin partisi olmuş, hiçbir zaman milletin geçmişini inkar eden bir parti olmamıştır.” dedi.

Ödenecek vefa borçları olduğuna dikkat çeken BBP İl Başkanı İsmail Gümüş, bu borcu önce millete karşı, sonra partiyi omuzlarında taşıyan teşkilat mensuplarına karşı, daha sonra ise bu meşaleyi tutuşturan merhum genel başkanları Muhsin Yazıcıoğlu’na karşı ödeyeceklerini söyledi.

BBP’li olarak yaşayarak çok şeyleri gördüklerini ifade eden Gümüş, bu sebeple demokrasinin değerini kendilerinden başkasının daha iyi bilemeyeceğini ifade etti. Gümüş, sözlerinin sonunda, kongrelerine katılan BBP Genel Başkan Yardımcısı Kaptan Kartal’ın da katıldığı kongrede, Adana İl Başkanı Ahmet Şahin ve partililere teşekkür etti.
Konuşmanın ardından gidilen Osmaniye Büyük Birlik Partisi (BBP) 5. Olağanüstü İl Kongresi`nde başkanlığa, mevcut başkan İsmail Gümüş seçildi.