Şahinbey'de 25 Aralık Masa Tenisi Turnuvası Başladı

Şahinbey Belediyesi tarafından 25 Aralık Gaziantep`in düşman işgalinden kurtuluşu etkinlikleri kapsamında düzenlenen masa tenisi turnuvası başladı.

Şahinbey'de 25 Aralık Masa Tenisi Turnuvası Başladı
Şahinbey Kapalı Spor Salonu`nda başlayan ve açılışını Şahinbey İlçe Kaymakamı Uğur Turan ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu`nun yaptığı turnuvaya 64 okul takımı ve 335 ferdi başvuru yapıldı. Okullar arası takım ve halka açık ferdi müsabakalar olmak üzere iki ayrı kategorileri de başlayan turnuvada Kaymakam Turan ve Baºkan Tahmazoğlu öğrencilerle birlikte masa tenisi oynadı. 25 Aralık Kurtuluş Etkinlikleri kapsamında düzenlenen masa tenisi turnuvasının hayırlı olmasını dileyen Başkan Tahmazoğlu, "Geleceğimizin teminatı olan siz gençlerimizi çok seviyoruz. Sporu çok seviyoruz. Bu tür spor etkinlikleri düzenleyerek sizleri sporla buluşturuyoruz. Turnuvaya katılan tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum" dedi. 25 Aralık Kurtuluş Etkinlikleri kapsamında düzenlenen masa tenisi turnuvasına katılan tüm öğrencilere başarılar dileyerek konuşmasına başlayan Şahinbey İlçe Kaymakamı Uğur Turan,"İlçe genelinde baºarılı hizmetlere imza atan ve böyle güzel bir organizasyon ªahinbey Belediye Başkanımızı kutluyorum. Sporu seven ve aynı zamanda centilmen bir sporcu olan Başkanımız spor alanındaki hizmetleri de asla aksatmıyor. Sporla ilgili çok güzel projeleri var. Ben bu tür etkinliklerin devam etmesini dilerken, sizlere debaşarılar diliyorum" diye konuºtu

25 Aralık Kurtuluş Etkinlikleri kapsamında düzenlenen masa tenisi turnuvası sonunda ilk üçe giren takımlara plaket ve madalya verilecek olup, ferdi dereceye girenlere plaket verilecek.
Kaynak: İHA