İstanbul Business School, Micro Mba Programlarını Türkiye'ye Yayıyoristanbul

Istanbul Business School (IBS), önde gelen isimlerinin eğitmen olduğu Micro MBA programlarını Türkiye`ye yayıyor.

IBS'nin yazılı açıklamasına göre, 2010 yılından bu yana İstanbul'da Micro MBA programları sunan ve eğitmen kadrosunda Coca Cola, Philip Morris, Teknosa, Yemeksepeti, Sony, Digiturk, Vodafone, Turkcell, Superonline, Google, Garanti Bankası, Henkel, Avea, Novartis gibi şirketlerden yöneticileri barındıran IBS, online ortam üzerinden Türkiye'ye ulaşacak.

Eğitmenler, öğrencilerle akademik bilgilerini paylaşmanın yanı sıra gerçek hayattan örneklerle pratik bilgiler vererek, katılımcıları iş dünyasına hazırlayacak. Farklı şehir ve ülkelerden katılımcıların canlı olarak aynı ortamda eğitim almasına olanak veren sistemde, öğrenciler anında yazılı veya sözlü soru sorabilecek, sohbet edebilecek, tartışacak. Eğitimler sonrasında da öğrenciler, program eğitmenleri ve IBS ile sürekli iletişimde bulunabilecek.

Öğrenciler, kullanıcı adı ve şifreleri ile sisteme girecek, canlı olarak ders anlatacak olan eğitmenlerin sınıfına katılacak, ikona basarak ''parmak kaldırıp'' soru sorabilecek, canlı olarak sorularını öğretmene yazarak sorabilecek. Sorular tüm sınıfın görüşüne açık olarak dijital tahtada yayımlanacak. Derslerde aynı anda 150 bin öğrenciye kadar katılım olabilecek.

E-Micro MBA serilerinin ilki, 7 Şubat'ta ''Yönetim ve Liderlik'' eğitimiyle başlayacak.

(AND-ALİ)
Kaynak: AA