Ak Parti Çorum İl Başkanı Ceylan Nikah Şahidi Oldu

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, Çorum`un Bayat ilçesine bağlı Eskialibey Belde Belediye Başkanı Ertürk Daşdemir`in oğlunun düğün törenine katıldı.

Ak Parti Çorum İl Başkanı Ceylan Nikah Şahidi Oldu
Eskialibey Beldesi`ndeki düğüne Ahmet Sami Ceylan ile birlikte Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, AK Parti İlçe Başkanı Sadık Memiş, il genel meclisi üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Satı ve Özlen çiftinin nikah şahidi olan Ceylan, genç çifte hayat boyu mutluluklar diledi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`ın en az 3 çocuk tavsiyesini tekrarladı.

Nikahın ardından konuşan Ceylan, ülkede üst üste yaşanan acıların milleti birleştirdiğini ifade ederek, Türkiye`nin her kesimiyle birbirine destek olduğunu vurguladı.

Türkiye`nin eski Türkiye olmadığını belirten Ceylan, "Ülkemiz artık alan el değil veren el oldu" dedi. Kendi oğlunun nikahını kıyan ve ilk defa nikah kıydığı için oldukça heyecanlı olduğu gözlenen Eskialibey Belediye Başkanı Ertürk Daşdemir, mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmadığı için Ceylan`a teşekkür etti.
Kaynak: İHA