Ankara’dan Şanlıurfa’ya Uzanan Gönül Köprüsü

Ankara Samanyolu Koleji öğretmen ve öğrencileri, bayramın 1.

Ankara’dan Şanlıurfa’ya Uzanan Gönül Köprüsü
günü kardeş okul oldukları Şanlıurfa’nın Birecik ilçesindeki Yunus Emre İlköğretim Okulu`nu ziyaret ederek fakir öğrencilerin ailelerine kurban eti, giyecek ve gıda dağıttı.

Ankara’dan gelen misafirleri ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu dile getiren Birecik Kaymakamı Oktay Erdoğan, bu tür ziyaretlerin ülkemizdeki kardeşlik duygularının pekiştirilmesi adına çok önemli adımlar olduğunu vurguladı. Erdoğan, "Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği`nin de fakir aileler için hazırlamış oldukları paketleri Samanyolu Koleji ekibinin hediyeleri ile birlikte dağıttığımız için çok mutluyuz.’’ şeklinde konuştu.
Kaymakam Erdoğan, "Bayramın 1. gününü ailesi ile geçirmeyip Şanlıurfa Birecik’e gelen Samanyolu Koleji Müdürü Soner Öner’e ve ekip arkadaşlarına ayrıca bu anlamlı günde bizlerin yanında olan Samanyolu Koleji öğrencilerine çok teşekkür ediyorum.’’ dedi.

Ankara Samanyolu Koleji Müdürü Soner Öner, 15 kişilik öğrenci ekibiyle geldikleri Birecik’te bayramlaşırken duygu dolu anlar yaşadıklarını belirtti. Öner, bu tür organizasyonların kardeşliğin pekişmesi adına önemli olduğunu belirtti.

Birecik Kaymakamı Oktay Erdoğan’ın da katkıları ile bayramın 1. gününde kapı kapı dolaşarak fakir öğrenci evlerini ziyaret eden Samanyolu Koleji öğrencileri, bayramın çok anlamlı geçtiğini ve daha önceki bayramlara göre çok iyi mesajlar aldıklarını söyledi.

Birecik Genç İşadamları Derneği Başkanı Ahmet Yavuz ve Yunus Emre İlköğretim Okulu Müdürü S. Haşim Tuncay ise Ankara`dan gelen ekibe teşekkür etti.