Endüstriyel Fırıncılar Birliği Olağan Toplantısı Yapıldı

Endüstriyel Fırıncılar Birliği Olağan Toplantısı, Kahramanmaraş Belediyesi ev sahipliğinde yapıldı.

Endüstriyel Fırıncılar Birliği Olağan Toplantısı Yapıldı

Türkiye`de unlu mamüller ve ekmek üretim, kullanım ve tüketim kültürünün gelişimine katkı sağlamak, bu alanda bilgi ve kültür paylaşımını yapmak, ortak çalışmalar yürütmek, sektörün ve Türkiye ekmekçiliğinin ulusal ve uluslararası tanıtımına katkı sağlamak amacıyla 2006 yılında kurulan Endüstriyel Fırıncılar Birliği (EFB), bu ayki genişletilmiş olağan toplantısını Kahramanmaraş’ta yaptı. Toplantıya, EFB Yönetim Kurulu Başkanı Ali İlkbahar başkanlık yaptı.
Endüstriyel Fırıncılar Birliği Olağan Toplantısı`nda, halk ekmeğin doğallık, hijyen ve çeşitlilik yönünden övgüye değer olduğu ve sektörün örnek kuruluşlardan biri olduğu ifade edildi. Bir sonraki toplantıyı, Bursa Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası Genel Müdürlüğü`nün düzenleyeceği belirtildi.

Toplantıya, İstanbul Halk Ekmek Genel Müdürü Salih Bekaroğlu, Bursa Halk Ekmek Genel Müdürü Mustafa Bektaş, Antalya Halk Ekmek Genel Müdürü Mehmet Nükte, İstanbul Zirve Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Ali Osman Erilli, Rudolph Koenig Yönetim Kurulu Başkanı Rudolph Koenig, Apeks Kimya Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Karagöz ve konuyla ilgili bir çok yetkili katıldı.