Fatmagül'de mahkemeden erteleme kararı

'Fatmagül'ün Suçu Ne?'de Fatmagül ve Yaşaranlar arasında hesaplaşmada işler giderek sarpa sarıyor.

Dizinin dün akşam yayınlanan bölümünde mahkemeden karar çıkmazken taraflar son kozlarını oynadılar. Vural'ın annesi Leman'ın Fatmagül'ün lehine ifade vermek istemesiyle dengeler değişirken Yaşaranlar cephesi de boş durmuyor.

Kanal D'nin reyting rekortmeni dizi Fatmagül'ün Suçu Ne de işler sarpa sardı. Tecavüze uğrayan Fatmagül, tecavüzleriyle mahkemede yüzleşti. Mahkeme gereğini düşündü: "Dava tanıkların dinlenmesi için ileri bir tarihe ertelendi."

Fatmagül'de mahkemeden erteleme kararı

Her iki tarafın avukatları Münür ve Kadir duruşma salonunda adeta psikolojik bir savaş verdi. Karşılıklı kozlarını paylaşan iki avukat haklılıklarını ispat etmeye çalıştı. Meltem ve Mukaddes mahkemeden tanık olarak dinlendi ve gerçekleri anlattılar. Hakimin kararını açıklaması ile birlikte , Fatmagül ve Kerim’in arkasına aldığı rüzgâr tersine esmeye başladı. Duruşmanın hakimi tanıkların dinlenebilmesi için davayı ileri bir tarihe erteledi.

Davanın ertelenmesinin ardından ulusal basın Fatmagül hakkında olumsuz haberler yapmaya başlayınca, Fatmagül bu durumdan kötü etkilendi. Kerim ise Fatmagül'e bu konuda destek oldu. Mustafa’nın yeniden Yaşaranlar için çalıştığını ortaya çıkaran Fahrettin, Kerim’in yardımlarına gösterdiği tepki karşısında ne yapacağını bilemedi ve babasına tepki gösterdi. Ağabeyinin babasını asla affetmeyeceğini düşünen Deniz, bu olaydan sonra Avustralya’ya dönmeleri konusunda Fahrettin’i ikna etti. Kerim ise sonunda inadını kırarak babasını aradı ve onları hava alanında yolcu etmek istedi. Kerim ve Fahrettin Beyin arasındaki buzların eriyip, erimeyeceği sorusunun cevabı ise önümüzdeki haftaya kaldı.

BEYAZ GAZETE