Metrobüs Yoluna Giren Otomobil Hurdaya Döndü (özel)

Bakırköy`de bir aracın arkadan çarpması sonucu takla atan otomobil metrobüs yolundaki bariyerlere çarptıktan sonra ancak durabildi.

Hurdaya dönen otomobilde bulunan bir kişi yaralandı.

Olay saat 05.00 sıralarında E-5 karayolu Avcılar istikameti İncirli mevkiinde meydana geldi. İddialara göre sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 34 HG 1384 plakalı otomobile arkadan gelen bir başka araç çarptı. Çarpmanın etkisiyle takla atmaya başlayan otomobil metrobüs yolundaki bariyerlere çarptı. Asfalt zemin üzerinde ters dönen otomobilde bulunan üç kişiden biri yaralandı. Yaralı şahıs kaza yapan araçtan çıkarıldıktan sonra ambulansa konuldu. Sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptıktan sonra yaralı hastaneye sevk edildi.
Bu sırada hurdaya dönen otomobil de trafik çekicisi tarafından olay yerinden kaldırıldı. Otomobile arkadan çarpan ve plakası öğrenilemeyen diğer araç ise Yenibosna mevkiinde trafik polisleri tarafından durduruldu. Olay yerinde yapılan temizlik çalışmasının ardından trafik normale döndü. Kazayı gördüğünü belirten belediye çalışanı kaza yapan aracın yavaş seyrettiğini bu sebeple arkadan hızlı gelen bir başka aracın çarptığını anlattı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.