İzmir`de Molotof Kokteyl İle İki Otomobil Kundaklandı

İzmir`in Bornova ilçesinde park halindeki biri jeep iki araç kimliği belirsiz kişi veya kişilerce molotof kokteylleri ile kundaklandı.

Araçlarda büyük çapta maddi hasarın meydana geldi. Saldırganlar kaçarken, bir molotof kokteyl olay yerinde yanar halde bulundu.
Kundaklama olayı Bornova ilçesi Doğançay semti 1522 sokakta gece 02.00 sıralarında meydana geldi. 1522 sokak 27 numarada oturan sanayici Hasan Bıyık`a (41) ait lüks jeep ile 29 numarada oturan ayakkabıcılık yapan Abidin Erdaş`a (23) ait otomobile, kimliği belirsiz kişi veya kişilerce molotof kokteyli atıldı.
Atılan molotoflarla iki araç da bir anda alevler içinde kaldı. Saldırganlar olay yerinden kaçarken, yangını farkeden komşular her iki aracın sahibine durumu bildirdi. Araç sahipleri ve komşular evlerinden çıkarak yangını söndürmeye çalıştı. Araçlara atılan molotof kokteyllerden biri olay yerinde yanar halde bulundu.
İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle araçlarda çıkan yangın kısa sürede söndürüldü. Polis ekipleri, saldırganlar tarafından araçlara atılan ancak patlamayan motolof kokteyli üzerinde inceleme yaptı. Polis, saldırganların eşgalinin belirlemek için çalışmalarını sürdürürken olayla ilgili olarak Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri de inceleme başlattı.