Bitlis Milletvekili Vahit Kiler Mutki`yi Ziyaret Etti

AK Parti Bitlis Milletvekili Vahit Kiler, Bitlis`in Mutki ilçesini ziyaret ederek Belediye Baºkan? Vahdettin Barlak`tan bilgi aldı.

Bitlis Milletvekili Vahit Kiler Mutki`yi Ziyaret Etti
Önceki gün sabah kahvaltısına katılmak üzere Mutki`ye giden Kiler, burada kısa bir konuşma yaparak Mutki`de asfaltsız köy yolunun kalmayacağını ifade etti

KÖY-DES bütçesinden Mutki`ye daha fazla pay aktaracaklarını belirten Kiler, "12 Haziran seçimlerinde Mutki ilçemizi karış karış gezdik. İlçemizin sıkıntılarını iyi biliyoruz ve çözümü noktasında üzerimize düşeni yapacağız" dedi.

Belediye Baºkan? Vahdettin Barlak, Milletvekili Kiler`in ilçe ziyareti münasebetiyle duyduğu memnuniyeti dile getirirken ºunlar? ifade etti: "İlçeyle ilgili şu anda önemli ve acil gördüğümüz iki önemli projemiz var. İlçemizin içme suyu sıkıntısı var, bunu da en kısa zamanda çözmek için elimizden geleni yapacağız. Ayrıca ilçemizin dar bir alandan çıkarak büyüyüp gelişmesine vesile olacak olan, ilçe giriş yolu adı altında hazırlamış olduğumuz projemizi de hayata geçireceğiz" diye konuºtu.

Bitlis Milletvekili Vahit Kiler`in Mutki ziyaretine Bitlis Belediye Baºkan? Fehmi Alayd?n, AK Parti ?l Baºkan? Fatih Kadirio?lu ve Meclis Baºkan? Mirza Irmak da katıldı.
Kaynak: İHA