Jetci Ramiz yine hakaretler yağdırdı

Beyaz Tv ekranları dün akşam yine bir Nagehan Alçı ve Ramiz Paşa kavgasıyla sarsıldı

Beyaz TV'de yayınlanan Med-Cezir'e Akşam Gazetesi yazarı Nagehan Alçı ve "Jetçi Ramiz” lakabıyla tanınan Emekli Tuğgeneral Ramiz İlker tartışmalar damgasını vurdu.

Programa telefonla bağlanan emekli paşa Ramiz İlker, canlı yayına bağlanır bağlanmaz her zaman olduğu gibi Nagehan Alçı'ya hakaretler yağdırmaya başladı. Program boyunca Ramiz Paşa ile Nagehan Alçı arasında çok sert tartışmalar yaşandı. Nagehan Alçı'dan "Bu kadın" diye bahseden Ramiz İlker'in bu tavrı moderatör Latif Şimşek'in tepkisini çekti.

Jetci Ramiz yine hakaretler yağdırdı

NAGEHAN ALÇI'NIN ÖZÜ PKK'LIDIR
Agresif tavırları ile tanınan emekli Paşa Ramiz İlker'e soru sormak isteyen Nagehan Alçı Ramiz Paşa'nın tepkisiyle karşılaştı. "Ben seninle konuşuyorum Latif o kadını muhatap almıyorum." diyen Ramiz Paşa "O kadının özü Kürt ve PKK'lıdır. Önlüksüz BDP'lidir. Önlüksüz PKK'lıdır. O asker düşmanı, ordu düşmanı birisidir. " dedi.

RAMİZ PAŞA YİNE GÜLDÜRDÜ

Ramiz İlker konuşmasını sürekli bağırma ile devam ettirince Latif Şimşek Ramiz İlker'in sesini kıstırmak zorunda kaldı. Nagehan Alçı Ramiz Paşa'nın sözlerine tepki göstererek "Kendi programımda beni muhatap almayan ve sürekli bağıran bir ses var." dedi. Ramiz İlker'in bağlı olduğu telefonun sesi tekrar canlı yayına verildi, ancak bu arada sesinin yayından alındığını farkında olmayan Ramiz Paşa'nın konuşmasına devam ettiği anlaşılınca stüdyodaki konuklar gülmeye başladı.

TÜKÜRDÜĞÜNÜ YALASIN
Canlı yayına tekrar bağlanan Ramiz İlker'e tepki gösteren Nagehan Alçı "Eğer tükürdüğünü yalamazsa Ramiz Paşa ile yargı önünde hesaplaşırız." diyerek Ramiz Paşa'nın kendisi için kullandığı PKK'lı ithamına tepki gösterdi. Ramiz İlker ise sözlerinin yanlış anlaşıldığını ifade ederek "Ben kendisine örgütsüz demedim önlüksüz dedim" dedi.

YAYINDAN ALIN PROGRAMI TERK EDERİM

Nagehan Alçı'da Ramiz Paşa'nın canlı yayından alınmasını istedi ve "Bana bu kadın diyen hiç bir zihniyetle konuşamam. Eğer bu telefon bağlantısını şu anda kesmezsek ben bu programı terk ederim." dedi.

SIRRI SAKIK, JETCİ RAMİZ'İN KARŞISINA ÇIKAMADI

Bu esnada canlı yayına bağlanan BDP milletvekili Sırrı Sakık ise Ramiz Paşa ile karşı karşıya gelmekten kaçındı. Programa yönelik eleştiride bulunan Sırrı Sakık "Latif bey böyle bir programa bağlandığım için. Böyle bir tartışmaya dahil olduğum için kamuoyundan özür diliyorum" deyince moderatör Latif Şimşek tepki gösterdi. "Siz bunu söylemek için mi aradınız. Siz öyle derseniz bu benim programıma hakarettir. Bağlanmasaydınız o zaman. Biz zorla mı bağlattık sizi. Programıma hakaret edemezsiniz.Bana sesinizi yükselteceğinize sabahtan beri size hakaret eden emekli askere hakaret edin. "

BDP'Lİ VEKİLE MODERATÖR TEPKİSİ
Latif Şimşek ise bu sözlere "Madem öyle açalım Ramiz İlker'in sesini siz hakaret edin." dedi. bu esnada Sırrı Sakık canlı yayından ayrıldı ve canlı yayında Ramiz İlker ile karşılaşmaktan kaçındı.

BEYAZ GAZETE