Tapu Sorunu Aşıldı, Finike Modern Hal Kompleksine Kavuşacak
Antalya`nın Finike ilçesine yeni hal kuruluyor.

Gösterdikleri özverili gayretlerinden dolayı emeği geçenlere teşekkür eden Kaymakam Gökhan Görgülüarslan, "Yaklaşık 2 yıllık yoğun bir çalışma sonrasında bu olayı da neticelendirdik. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Finike`ye hayırlı olsun." dedi.
Finike için düşünülen yeni hal kompleksi için bu çerçevede tapu taksim merasimi düzenlendi. Kaymakamlıkta yapılan merasimde, Kaymakam Görgülüarslan, tapuyu Sahilkent Belediye Başkanı Ömer Çırpar`a takdim etti. Merasimde, Finike Belediye Başkanı Nail Dülgeroğlu, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hüseyin Özbek, Turunçova Belediye Başkanı Mehmet Salur ve Hasyurt Belediye Başkanı Muammer Genç hazır bulundu.
Kendi beldelerindeki hal`leri kapatmak durumunda kalacak olan Hasyurt ve Turunçova belediye başkanları Genç ile Salur, yeni kompleksle ilgili düşüncelerini aktardı: "Biz başka hallere gitmek istemiyoruz. Hasyurt`ta 1 TL olan domates Kumluca`da 20 veya 30 Kuruş fazla oluyor. Biz aynı zamanda üreticiyiz. Üretici bu durumda zarar ediyor. İnşallah güzel olacak. Finike`ye hayırlı olsun."
