Adnan Oktar, Nagehan Alçı'yı tatlı kediye benzetti

Programına aldığı yaptığı güzellere yaptığı iltifatlar ünlü Adnan Hoca bu seferde Nagehan Alçı'ya iltifatlar yağdırdı, Nagehan Alçı canlı yayında ne yapacağını şaşırdı.

Beyaz Tv'de yayınlanan Med-Cezir'in bu haftaki konuğu karşısına aldığı güzellerle program yapan Adnan Oktar'dı. Hakkındaki iddialara canlı yanıt veren Adnan Oktar ve Nagehan Alçı arasında program boyunca ilginç diyaloglarda yaşandı. Adnan Oktar canlı yayında Nagehan Alçı'yı güzel bulduğunu söyleyip, Alçı''yı iltifatlara boğunca, deneyimli gazeteci canlı yayında utancından ne yapacağını şaşırdı.

Adnan Oktar, Nagehan Alçı'yı tatlı kediye benzetti

CANLI YAYINDA İLTİFAT YAĞMURU
Nagehan Alçı'nın sürekli güzel ve çekici kadınlarla birlikte program yapmasını sorması üzerine Adnan Hoca "Sizde çok güzelsiniz. Benim içim açılıyor güzel biriyle karşı karşıya kaldığımda." cevabını verdi. Nagehan Alçı'nın Adna Hoca'ya etrafında çirkin insanlar bulundurmadığını ve bunun nedenini sorduğunda ise Adnan Hoca, Nagehan Alçı'ya iltifatlar bulunarak "Ben özellikle sizinle çıkmak istedim. Çünkü güzel insansınız. Çok çok güzelsiniz ve zekisiniz. Bence Türkiye'de en güzel ve en kaliteli gazetecilerden bir tanesiniz." dedi.

TATLI BİR KEDİYE BENZİYORSUN
Güzel bayan konuklarına ilginç iltifatlarda bulunduğunu söyleyen Alçı bunun nedenini sordu. Adnan Oktar ise o soruya şöyle yanıt verdi;
O anda o coşkumla sevgimi ifade etmek için aklıma gelen hangi kelime varsa onu kullanırım. Bazen badem şekerine benzetirim. Bazen bir çiçeğe benzetirim. Bazen bir kedi tatlılığı görürüm. Meslela sende tatlı bir kediye benziyorsun."

YAZIP ÇİZECEKLER ŞİMDİ
Adnan Hoca'nın iltifatları karşısında bir anda utandığından ne yapacağını şaşıran Nagehan Alçı "Yapmayın hocam, valla yazıp çizecekler şimdi" dedi.

PROGRAMIN TAMAMINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

BEYAZ GAZETE