Kösrelik Belediyesi Hizmet Binasının Temelini Attı

Yozgat`ın Aydıncık ilçesi Kösrelik Belde Belediyesi`nin yeni hizmet binasının temeli törenle atıldı.


Temel atma törenine Aydıncık Kaymakamı Davut Bayraktar, İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Engin, İlçe Belediye Başkanı Bahattin Özger, İlçe Emniyet Amiri Savaş Durdu, Kazankaya Belediye Başkanı Celal Kılıç, Kösrelik Belde Belediye Başkanı Dursun Kuzu, ve vatandaşlar katıldı.

Kösrelik Belde Belediye Başkanı Dursun Kuzu, yaptığı konuşmada yeni hizmet binası yapımına başladıklarını, binanın 2013 yılında tamamlanarak hizmete açılacağını söyledi.

Mevcut belediye hizmet binasının ihtiyaçlara cevap veremediğini ifade eden Başkan Kuzu, "Mevcut belediye hizmet binamız çok eski ve küçük olduğundan ihtiyaçlara yeterince cevap veremiyor. Beldemiz için büyük bir eksiklikti. Yeni hizmet binamız yaklaşık 200 metrekarelik bir alan üzerinde 3 kattan oluşuyor. Tamamlandığında inşallah belde halkımıza en iyi en güzel hizmeti sunacağız." dedi.

Aydıncık Kaymakamı Davut Bayraktar da yeni hizmet binasının tamamlanmasıyla belde halkına daha sağlıklı, daha kaliteli hizmetlerin sunulacağını ifade etti. Konuşmaların ardından protokol üyeleri sırayla Kösrelik Belediyesi hizmet binası temeline kürekle harç attı.