Muharip Gazilerden Posbıyık’a Ziyaret

Zonguldak Muharip Gaziler Derneği Yönetim Kurulu, 31 Ekim Pazartesi günü Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ı makamında ziyaret etti.

Muharip Gazilerden Posbıyık’a Ziyaret

Gerçekleştirilen ziyarete; Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Çakal’ın yanı sıra 2. Başkan Şevket Çeltik, Muhasip Üye İbrahim Çetin ve üyeler Cevdet Evinç ile Turhan İnan katıldı. Ziyarette konuşan Zonguldak Muharip Gaziler Derneği Başkanı Ramazan Çakal, dernek çalışmaları hakkında Belediye Başkanı Halil Posbıyık’a bilgi verdi. Ramazan Çakal, geçtiğimiz günlerde Zonguldak Belediye Başkanlığı ile gerçekleştirdikleri bir çalışma ile çevre düzenlemesi çalışmaları yaptıklarını ve yine 29 Ekim’de, ebediyete intikal etmiş gaziler için Kur’an-ı Kerim okutturduklarını söyledi.
Çakal, Türkiye’nin birçok yerleşim biriminde belediyelerin Muharip Gaziler Derneği şubelerine dernek yeri tahsis etmesine rağmen, Zonguldak’ta kendilerinin böyle bir şansa sahip olamadıklarını ifade etti. Zonguldak Belediye Başkanı’ndan bu konuda hassasiyet beklediklerini kaydeden ve Belediye Başkanı Halil Posbıyık’tan da destek beklediklerini vurgulayan Çakal, “Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı olarak yıllardır kentiniz için yaptığınız çalışmalarla herkesin övgüsünü kazanan bir belediye başkanı oldunuz. Özelikle su ve doğalgaz konusundaki çalışmalarınızla yaşı belli bir noktaya gelen yurttaşlarımızı rahatlattınız. Bizler de sizin bu çalışmalarınızı hiçbir zaman unutmadık, unutmayacağız. Sizin bu memleket için yaptığınız çalışmalar bize yetiyor.” dedi. Ramazan Çakal, önümüzdeki 18 Mart etkinlikleri kapsamında da Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’tan, muharip gaziler için Çanakkale Gezisi tertiplemesini istedi.


POSBIYIK: “SİZLER BİZİM ONURUMUZSUNUZ”
Zonguldak Muharip Gaziler Derneği yönetiminin gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık da konuşmasında, dernek yönetiminin Çanakkale gezisi talebini severek yerine getireceğini ifade ederken, gazilerin her isteğini yerine getirmek için üzerine düşeni yapmaya hazır olduğunu belirtti. Başkan Posbıyık, konuşmasında, “Sizler gazilerimiz olarak bizlerin onurusunuz. Ben sizlerle eşdeğerli çalışmalar yapmaktan her zaman mutlu oldum, bundan sonra da aynı mutluluğu duyacağım. Çünkü sizler bizim için her zaman değerlisiniz. Ümit ediyorum ki bundan sonra da sizlerle çok daha güzel etkinlikler yapacağız. Çünkü siz gazilerimiz için ne yapsak azdır.” dedi.

Gerçekleştirilen ziyarette, Muharip Gaziler Derneği Başkanı Ramazan Çakal, Belediye Başkanı Halil Posbıyık’a derneklerinin bir flamasını takdim ederken, Belediye Başkanı Posbıyık da konuklarına çeşitli hediyeler takdim etti.