Tiyatro Oyuncusu Hamdi Kahraman Ölümden Döndü

Tiyatro oyuncusu Hamdi Kahraman, Fatih`te direksiyon hakimiyetini kaybederek demir korkulukları parçalayıp karşı yöne geçen araçtan yaralı olarak kurtuldu.

Karşı yöne geçerek iki ticari taksiye çarpan otomobilden yaralı olarak kurtulan Kahraman, sevk edildiği Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi`nde ayakta tedavi edildi.

Alınan bilgilere göre kaza, saat 03.00 sıralarında Atatürk Bulvarı Haşim İşcan Alt Geçidi`nde meydana geldi. İddiaya göre, 34 TN 3665 plakalı otomobille Aksaray yönünden Taksim istikametine ilerleyen Beşiktaş Kültür Merkezi (BKM) oyuncusu Hamdi Kahraman, kullandığı otomobilin aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu direksiyon hakimiyetini kaybetti. Savrulan araç takla atarak önce yol ortasındaki demir korkulukları parçaladı, ardından da karşı yönden gelen Yıldıray Kılıç`ın idaresindeki 34 TBU 32 plakalı taksiile Ahmet Yalçın`ın kullandığı 34 TBY 50 plakalı ticari taksilere çarptı. Kahraman`ın içinde bulunduğu otomobil, son olarak takla atıp ters döndü.

Kazayı gören diğer sürücüler, durumu hemen 112 Hızır Acil servis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen kısa sürede gelen sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi kaza bölgesinde yaptı. Kazada hafif yaralanan tiyatro oyuncusu Hamdi Kahraman, ambulans ile sevk edildiği Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi`nde ayakta tedavi edildi.

Yaralılardan taksi sürücüleri, Ahmet Yalçın ile Yıldıray Kılıç takside yolcu olarak bulunan Recep Demir ve Mahmut Zengin, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi`ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların hastanedeki tedavileri sürerken polis, kazayla ilgili inceleme başlattı

Görgü tanıkları, Aksaray`dan Taksim istikametine ilerleyen ve Hamdi Kahraman`ın kullandığı otomobilin aşırı hızlı olduğunu ve bariyerleri aşarak karşı yöne geçtiğini ileri sürdü. Kaza nedeniyle bulvarın Aksaray yönü bir süre trafiğe kapatıldı. Olaya karışan otomobillerin kaldırılmasının ardından yol tekrar trafiğe yeniden açıldı.

Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan ve kaldırıldığı hastanede ayakta tedavi gören tiyatro oyuncusu Hamdi Kahraman ise polis tarafından alkol testine tabi tutuldu. Oyuncunun yapılan muayenesinde alkol bulgusuna rastlanmadı.

Polis, olay ile ilgili soruşturmayı sürdürüyor.
Kaynak: İHA