Milletvekili Enç: Antalya’da Kadın Yönetici Sayısını Artıracağız

AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, kadın yönetici sayısını artırmak için çalışacaklarını söyledi.

Milletvekili Enç: Antalya’da Kadın Yönetici Sayısını Artıracağız

AK Parti Muratpaşa İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşe Barçin, kongrede seçilen yeni yönetim kurulu üyeleri ve mahalle başkanları ile tanışmak ve bilgilendirmek amacıyla ilçe binasında toplantı düzenledi. Toplantıya, AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç ile Kadın Kolları İl Başkanı Nezihe Yoldan Tezcan da katıldı.
AK Parti`li kadınlara seslenen milletvekili Enç, önemli bir genel seçim geçirdiklerini hatırlatarak, “Sahada birlikte çalışıp birlikte mücadele ettik. Antalya’da zafer kazandık. Başarıyı teşkilat ruhuyla hep birlikte elde ettik. Ekip ruhuyla hareket ediyoruz ve bu şekilde devam etmemiz gerekir. Siyasette kadınlarımızın sayısını artırmamız gerekiyor. Kadın belediye başkanı, il genel meclisi ve belediye meclisi üyeleri çıkarmamız gerekiyor. Antalya’da kadın yönetici sayısını hızlı bir şekilde artıracağız.” diye konuştu.

Kadın Kolları kongrelerini tamamladıktan sonra yerel seçimlere hızlı şekilde hazırlandıklarını belirten AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Nezihe Yoldan Tezcan da “İlçelerimizde yerel seçimler için çalışmalarımızı başlattık. Bu nedenle mahalle başkanlarımızı bilgilendirmek amacıyla toplantılar düzenliyoruz.” dedi.