Mezarlıkta Bulunan Kadın Cesedinin Sırrı Çözüldü

Gaziantep’te dün sabah saatlerinde asri mezarlıkta boğularak ve bıçaklanarak öldürülen kadının katil zanlısı yakalandı.

Mezarlıkta Bulunan Kadın Cesedinin Sırrı Çözüldü
Şüphelinin, birlikte yaşadığı söz konusu kadınla Van’a gitmek üzere olduğu ve aralarında çıkan tartışma sonucu cinayeti işlediği ortaya çıktı.
Asri mezarlıkta devriye gezen özel güvenlik görevlileri, dün sabah saatlerinde yerde bir kadın cesedi görünce durumu polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekiplerinin yaptığı incelemede kadının başındaki yazmasıyla boğularak ve vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanarak öldürüldüğü tespit edildi.
F.E. (21) isimli kadını öldüren cinayet zanlısının bulunması için çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdüren polis, aynı gün içerisinde olayın şüphelisi C.Y.’yi (25) Göllüce Mahallesi`nde Y.K. (32) isimli şahsın evinde yakaladı. Olay günü, F.E. ile C.Y.’nin Birecik’ten Van’a gitmek üzere oldukları, bunun için de Gaziantep’e geldikleri öğrenildi. Aralarında tartışma çıkması üzerine C.Y.’nin, F.E.’yi boğarak ve bıçaklayarak öldürüp, mezarlıkta bıraktığı anlaşıldı.
Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, yürüttükleri çalışmalarda hayatını kaybeden F.E.’nin, uyuşturucu madde kullanmak ve bulundurmak suçundan hakkında işlem yapıldığını tespit etti. Ekipler ayrıca iki defa intihara teşebbüs ettiği öğrenilen F.E’nin yakınları tarafından da 5 kez evden kaçtığı için kayıp müracaatında bulunulduğunu belirledi.
Olayın şüphelisi C.Y., emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Y.K. da suçu gizleme ve suçluyu saklamadan dolayı gözaltına alındı.