Erciş`te Yöneticilere Protokol ve Nezaket Kuralları Eğitimi

Van`ın Erciş ilçesinde Eğitim Bilimleri Uzmanı ve Yazar Murat Ertan tarafından, protokol üyeleri ile tüm daire amirlerine `protokol ve nezaket kuralları` konulu bir seminer verildi.

Erciş`te Yöneticilere Protokol ve Nezaket Kuralları  Eğitimi
Erciş Kaymakamlığınca yürütülen Okul Gelişim Programı (OGP) çerçevesinde; ilçedeki yöneticilere, öğretmenlere, kamu personeline, öğrencilere ve öğrenci velilerine yönelik çeşitli seminerler veriliyor. Mesai saatleri dışında verilen bu seminerlerin bir parçası olan `protokol ve nezaket kuralları" konulu uygulamalı seminere, Kaymakam Ramazan Fani, Erciş Cumhuriyet Başsavcısı Kerem Arabacı, Ağır Ceza Başkanı Hasan Ercan, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Tahir Şen ve İlçe Emniyet Müdürü İsa Sarı ile daireamirleri katıldı.

Seminer hakkında açıklamalarda bulunan Kaymakam Ramazan Fani, eğitimin yaşı ve zamanının olmadığını belirterek, "İlçemizde bir süredir eğitim seminerleri düzenlenmektedir. Alanında uzman kişilerin Erciş`e gelip bu tür çalışmalar yapmasını herkes için bir fırsat olarak görüyorum. Biz de tüm idareci arkadaşlarımla birlikte hocalarımızın bilgi ve birikiminden azami olarak faydalanmak istedik. Kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.
Kaynak: İHA