CHP Uzmanı Gökçek'yen bomba iddia

CHP'yi en iyi bilen siyasetçi ünvanıyla bilinen ve kendisine "Ben CHP uzmanıyım" diyen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek yine bir iddia da bulundu.

CHP Uzmanı Gökçek'yen bomba iddia
Gökçek, “Ankara'nın altı üstüne gelecek. Gürsel Tekin'de Deniz Baykal ve Önder Sav ile birlikte olacak. ” diyerek yeni bir iddiada daha bulundu.
Samanyolu Yayın Grubu Ankara Temsilcisi Abdullah Abdulkadiroğlu'nun canlı yayın konuğu olan Melih Gökçek, Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Milletvekili İsa Gök'ün olaylı yemin törenini de değerlendirdi. "İsa Gök'ün karizması sıfır" diyen Gökçek " Biz AK Parti olarak onu dizlerinin üzerine getirdik, Meclis'te çöktürdük ve yemin ettirdik" dedi.

CHP ve İSA GÖK'LE DALGA GEÇTİ

Gökçek CHP'li İsa Gök'ün tek kişilik boykotuna son vermesine ti'ye alarak "CHP, Başbakan ister yemin edin ister etmeyin deyince orta kaldılar. CHP'liler geldi yemin etti. Ama İsa Gök etmedi. O'nun hakkında twitter'da da tıpış tıpış gelecek ve yemin edecek diye yazmıştım. Güya bir süre direndi. Sonunda direnci kırıldı, tıpış tıpış gelip yemin etti. Bize diz çöktürecekti. Kime? AK Parti'ye. Biz AK Parti olarak onu dizlerinin üzerine getirdik, Meclis'te çöktürdük ve yemin ettirdik. Biz CHP'yi orada diz çöktürdük ve yemin ettirdik. İşte farkımız. Şu anda İsa Gök'ün karizması sıfırdır. Açık ve net olarak söylüyorum; işte AK Parti'nin farkı. Sayın Başbakanın farkı" diye konuştu.

CHP Uzmanı Gökçek'yen bomba iddia

ORTALIK KARIŞACAK
"İyice ortalık karışsın bunu söyledikten sonra" diyen Gökçek Gürsel Tekin'in Deniz Baykal ve Önder Sav ile birlikte olacağını öne sürdü. Abdullah Abdulkadiroğlu'nun " Onlar Gürsel Tekin'le anlaşabilir mi?" sorusuna ise Gökçek şöyle yanıt verdi:
"Önemli değil ki kimin kiminle anlaştığı. Bugün onlarla anlaşır, yarın öbürüyle anlaşır. Dün kavga ediyordu, bugün yan yana geliyor. Günün menfaatine göre insanlar geliyor, gidiyor. Sayın Kılıçdaroğlu yeni arayışlar içerisine girip, bir takım insanlarla temas kurmaya ve güç almaya başladı. Son anda Mustafa Sarıgül'ü alabilir, sırf hava olsun diye. Onu aldı mı zaten, bu sefer Mustafa Sarıgül genel başkan kesin. Kılıçdaroğlu Deniz Baykal'a karşı Mustafa Sarıgül'ü yanına destek olarak almak isteyebilir. Ama Sarıgül bu partiye gelirse tartışmasız genel başkan olur.

SARIGÜL GİRERSE, SİLER SÜPÜRÜR GEÇER
Sarıgül'ün oraya girmesini istemeyen başta Gürsel Tekin. Çünkü Gürsel Tekin kendisi genel başkan olmak istiyordu. Mustafa Sarıgül'ün gelmesini ister mi? İstanbul'da hatırlarsanız CHP'nin mitinginde Sarıgül otobüse kadar geldi. Merdivenlerden içeri sokmadılar kendisini. Kıyısından sokmadılar. Şu anda partinin içinde genel başkan olma arzusu taşıyan hiç bir kimse Sarıgül'ün bu partiye girmesini istemez. Çünkü şunu biliyorlar... Sarıgül bu partiye girdi mi, daha bundan sonra o geçen sefer ki sıkıntıları falan yaşamaz. Vurur, siler, süpürür ve geçer.


MUHARREM İNCE İSTERSE TENCERENİN KAPAĞINI AÇARIM

Ben Twitter'da bazen bazı ifadeler kullanıyorum, parantez açıyorum MGS yazıyorum. MGS'nin açılımı "Melih Gökçek Sözü"dür, yazın bir kenara anlamına geliyor. Yine bir MGS söyleyeyim. Ankara'yı çok güzel günler bekliyor CHP'yi. Bu bir MGS." dedi. aaaa....'nın "Biraz daha açar mısınız" demesi üzerine ise Gökçek şu sözleri söyledi:

Birazcıkta kendileri düşünsünler. Bilenler biliyor zaten. Karmakarışık olacak. Altı üstüne gelecek Ankara'nın. Deprem yaşanacak, yani Kılıçdaroğlu birileri benim adıma belgede götürseler bir halta yaramaz. Kılıçdaroğlu son günlerde artık bana düşmanlık yapanlarla işbirliği yapmaya, onlardan medet ummaya başladı. Geçtiğimiz günlerde Ankaragücü eski başkanı Cemal Aydın'la iki kez bazı görüşmeler yaptı..

Gökçek, CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce'yle mahkemelik olmasının sorulması üzerine ise şunları söyledi:
Muharrem İnce bir diskoya gidiyor ve gazeteciler haber olsun diye peşine koşuyorlar. Bu arada Beyaz Tv Muhabirleri de kameraya çekiyorlar. Görüntüleri çekilince hemen eve gidiyor. Twitter'dan ağza alınmayacak sözlerle hakaret ediyor. Hemen Twitter'dan takipçilerim bana durumu bildirdiler. Bende "Muharrem bey benim duyduğuma göre alkol almış. O gitmiş olduğu diskotekte. Sabahleyin aldığı alkolün etkisi geçtikten sonra aynı söylemlere devam ederse tencerenin kapağını açarım." dedim. Hiç bir cevap gelmedi. Ondan sonra sustu. Bende gittim mahkemeye verdim. Faizi hariç 5 bin TL kazandım." dedi.

Abdullah Abdulkadiroğlu'nun "Yine döner mi dağıtacaksınız?" sorusuna ise Gökçek "İlla yine keyifli bir şey yaparım, duyarsınız. Muharrem beye yakışan bir şeyler yaparım. Şimdilik susyor ama ne zaman arzu ederse tencerenin kapağını açarız.

BEYAZ GAZETE