Belediyeden, Miniklere Özel Masal Saati Uygulaması

İzmit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Bir Masal Saati” etkinliği okulların açılmasıyla birlikte tekrar yapılmaya başlandı
Geçtiğimiz yıl başlayan ve İzmit bölgesinde bulunan anaokulu öğrencilerine yönelik olan masal saatine çocuklar büyük ilgi gösteriyor.

Belediyeden, Miniklere Özel Masal Saati Uygulaması
Hacıhızır Mahallesi’ndeki Tarihi Saatçi Ali Efendi Konağında düzenlenen bir masal saati programı salı ve cuma günleri düzenleniyor. Masalcı Abla Nuray Üste tarafından düzenlenen masal saatinin bu haftaki konukları Ayazma Mahallesi’nde bulunan 30 Ağustos İlköğretim Okulu ana sınıfı öğrencileri oldu. İki saat süren etkinlikte Masalcı Abla, çocuklara masal okudu ve çeşitli etkinlikler düzenledi. İzmit Belediyesi yetkilileri yaptığı açıklamada, “Çocuklarımız için çalışıyoruz. Çocuklarımız yarınlarımız demektir. Onları yarınlara en iyi şekilde hazırlamak için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağız” dediler. Etkinlikten sonra öğrencilere birer masal kitabı hediye edildi. Minik öğrenciler kendileri için düzenlenen etkinlikten oldukça mutlu ayrıldı.
Kaynak: İHA