Çankaya`da Park Manzaralı Spor Keyfi

Ankara`nın Çankaya ilçesinde belediye, Lozanpark Spor ve Sosyal Tesisleri içesinde yapımı tamamlanan Çankaya Spor Merkezi`ni hizmete açtı.

Çankaya`da Park Manzaralı Spor Keyfi

İçerisinde kondisyon ve kardiyo aletleri bulunan Çankaya Spor Merkezi üyelik sistemi ile çalışmak üzere kayıtlara başladı. Spor merkezinin bulunduğu Lozanpark`ta piknik alanları, çocuk oyun alanları, futbol, basketbol, tenis, okçuluk, voleybol sahaları, spor bahçesi, yürüyüş ve koşu parkurları da yer alıyor. Eğitmenler eşliğinde spor yapılan merkez, kondisyon ve kardiyo olmak üzere iki ayrı salondan oluşuyor. Kardiyo aletlerinin bulunduğu camlı bölümde park görüntüsü eşliğinde spor yapma imkanı sunulan merkezde müzik yayını da yapılıyor.
Üye talepleri doğrultusunda haftalık, haftada 4 ya da 5 günlük ya da aile paketi gibi üyelik sistemlerinin de oluşturulabileceği merkezde şu anda haftada 3 günlük üyelik paketi 50 lira olarak belirlendi. Park manzaralı bir ortamda spor yapmak isteyenler, aile hekiminden alınmış sağlık raporu, iki adet fotoğraf ve kimlik fotokopisi ile Lozanpark’ta bulunan Çankaya Spor Merkezi’ne üyelik için bizzat başvurmaları gerekiyor.