Kırşehir Tso Yeni Hizmet Binasına Taşındı

Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası geçici hizmet binasından yeni binasına taşındı.

Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası asıl hizmet binasının tadilata girmesiyle yaklaşık 8 aydır Yenice Mahallesi Atatürk Caddesi'ndeki geçici hizmet binasında faaliyetlerini sürdürüyordu.


Hizmet binasında tadilatın bitmesinin ardından açıklama yapan Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Müfit Göçen, amaçlarının üyelere daha ferah ve modern ortamlarda hizmet sunma olduğunu söyledi. Göçen, "10 Ekim itibarıyla Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası'na ait binaya taşındık. Bundan sonraki dönemde odaya ait yeni binada hizmetlerimizi sürdüreceğiz. Tabii ki eksikliklerimiz var, ancak hizmet vermemiz konusunda bir engelimiz yok. Şu anda üyelerin tüm işlemlerini rahatlıkla yapabiliyoruz. Bu arada bazı küçük tadilat işlemleri devam ediyor. Yaklaşık 2 hafta sonra tam anlamıyla her şey yerine oturmuş olacak." ifadelerini kullandı.


Yıllardır Kırşehir'de yapılamayanı yaparak, binanın tadilatını tamamen öz kaynaklarıyla gerçekleştirdiklerini aktaran Gönen, "Hiçbir yerden destek almadık. Odamızın parasal imkanlarını tasarruflu bir şekilde kullanarak tadilat işlemlerini tamamlayarak, binamızı modern bir görünüme kavuşturduk. İnşallah önümüzdeki ay içerisinde de resmi bir açılış yapmayı düşünüyoruz." şeklinde konuştu.