Başkan Dündar, Halkla Sabah Sporu Yaptı

Bursa merkez Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, yenilenen Karaman Ziraat Parkı’nda vatandaşlarla sabah sporu yaptı.

Başkan Dündar, Halkla Sabah Sporu Yaptı

Her hafta cumartesi günü halkla birlikte spor yapan Dündar, yoğun ilgi görüyor. Ziraat Parkı’nda belediye bürokratları ve vatandaşların katılımıyla yürüyüş yapan Dündar, daha sonra eğitmen eşliğinde kültürfizik hareketleri programına katıldı. Başkan Dündar ile sohbet eden vatandaşlar, Ziraat Parkı’na yapılan yatırım nedeniyle teşekkürlerini sundu.
Ziraat Parkı’nın yenilenmesinin bölge açısından çok güzel bir hizmet olduğunu ve bundan daha iyisinin olamayacağını anlatan vatandaşlar, şunları kaydetti: "Bu kadar mükemmel olacağını düşünmemiştik. Başkanımız son derece sağlıklı ve mükemmel bir ortam hazırlamış bizlere. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Hizmet çok güzel oldu. Allah ondan razı olsun. Doğayla baş başa spor yapıyoruz. Biz çalışmalar başladığında betonlaşacağını düşünmüştük ancak mükemmel bir park oluşturdu. Her şey için teşekkür ediyoruz. Burayı kullananlar da temiz tutarsa başkanımızın yaptığı hizmet daha da büyük anlam taşıyacak."
Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar da Ziraat Parkı’na gelerek sık sık sabah sporu yaptığını ancak bundan sonra her hafta cumartesi günü bu etkinliği sürdüreceğini söyledi.
Ziraat Parkı’nın vatandaşlar tarafından yoğun olarak kullanıldığına işaret eden Başkan Dündar, "Parkımızı tepeden tırnağa yeniledik. Yürüyüş parkurunun zeminini kauçukla kapladık. Fitness ve spor aletlerini de yeniliyoruz. Bursa’nın en güzel parkı olan Ziraat Parkı’nda vatandaşlarımız günün her saati spor yapabiliyor ve hoşça vakit geçiriyor. Tüm vatandaşlarımızı bu tesislerimize gelerek spor yapmaya davet ediyorum." diye konuştu.
Dündar, yaklaşık 1,5 saat süren sabah sporunun ardından vatandaşlarla birlikte kahvaltı yaptı.