Trabzonspor Schalke maçı golleri izle

Trabzonspor Schalke maçı golleri izle. Trabzonspor Schalke maçı gollerini izle. Trabzonspor Schalke maçı özetini izle. Trabzonspor Schalke maçı Tayfun Cora'nın müthiş golünü izleyin. İşte Trabzonspor Schalke maçı golleri ve Trabzonspor Schalke maçı özeti...

İkinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Trabzonspor, Antalya Cup Turnuvası'nda Schalke 04 ile karşı karşıya geldi.

SCHALKE TRABZONSPOR MAÇINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ


Antalya Mardan Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Trabzonspor 3-0 kazanarak ikinci yarı öncesi ligdeki rakiplerine büyük gözdağı verdi

Karşılaşmada Trabzonspor'un gollerini 9. dakikada Tayfun Cora, 57. dakikada Umut Bulut ve 77. dakikada Burak Yılmaz kaydetti.

FERHAT ÖZTORUN MÜJDESİ

Trabzonspor'un önceki gün yapılan antrenmanında sağ ayak bileğine aldığı darbe sonucu sakatlanan Ferhat Öztorun, sakatlığının ciddi olmadığı açıklandı. Schalke 04 ile oynanan hazırlık maçının 18 kişilik kadrosuna da alınan Ferhat, "Çok ciddi bir sakatlığım olmadığı için çok mutluyum" dedi.

MEHMET ÇAKIR KADROYA GİRDİ

Trabzonspor'un yeni transferlerinden Mehmet Çakır, kondisyon eksikliği olmadığı için teknik direktör Şenol Güneş tarafından Schalke maçının 18 kişilik kadrosuna dahil edildi. Çakır, karşılaşmanın 85. dakikasında Cale'nin yerine oyuna girdi. Mehmet Çakır böylelikle ilk kez bordo - mavili formayı giymenin heyecanını yaşadı.

9 FUTBOLCU ÖZEL ÇALIŞTI

Trabzonspor'un Schalke 04 ile hazırlık maçı oynadığı saatlerde 10 futbolcuda özel olarak çalışma yaptı. Bordo - mavili takımın yeni transferleri Pawel ve Piotr Brozek kardeşlerle, Selçuk İnan, Colman, Alanzinho, Jaja ve kaleciler Bora ile Mücahit, yardımcı antrenör Şeref Çiçek nezaretinde yaklaşık bir saatlik çalışma gerçekleştirdi. Sakatlığı devam eden Egemen Korkmaz ise takımdan ayrı olarak yürüyüş yaptı.

TOPLAM 1000 TARAFTAR İZLEDİ

Trabzonspor ile Schalke 04 arasında oynanan hazırlık maçını yaklaşık 1000 kadar bordo - mavili taraftar izledi. Yaklaşık 50 kadar Schalke 04 taraftarları da tribünlerde yer aldı