Beytüşşebap Kaymakamı Yılın Kaymakamı Seçildi

Türk İdareciler Derneği ve İçişleri Bakanlığı'nın ortaklaşa düzenlediği yılın yöneticileri ödüllerinde bu yıl Beytüşşebap Kaymakamı Soner Karataşoğlu üstün hizmet ödülüyle 'Yılın Kaymakamı' seçildi.

Beytüşşebap Kaymakamı Yılın Kaymakamı Seçildi
Eski BDP Belediye Başkanı Faik Dursun'un da aralarında bulunduğu ilçe sakinleri, kaymakamı makamında ziyaret ederek tebrik ettiler. Türk İdareciler Derneği ve İçişleri Bakanlığı'nın ortaklaşa düzenlediği yılın yöneticileri ödülü 10 Ocak 2011 tarihinde Ankara Rixos Grand Hotel'de Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından verilecek.
Beytüşşebap Kaymakamı Soner Karataşoğlu, Beytüşşebap'ta böyle bir ödüle layık görülmekten fevkalade mutlu olduğunu belirterek, kendisini ödüle layık görenlere teşekkür etti. Karataşoğlu, "Beytüşşebap gibi zor bir coğrafyada insanlarımıza hizmet sunarken ülkemizin her bir karışının ecdadımızın bugünlere kadar gelirken sergilemiş oldukları fedakarlıklarla bize emanet edilen bu toprakların ne kadar kıymetli olduğunu ispat etmeye gayret sarf ettik. Bu çalışmaları yaparken sayın başbakanımız başta olmak üzere
hükümetimizin çok ciddi desteğini bölgemizde hissettik. Sayın valimizin çok ciddi desteğini hissettik. Bu bölgemizdeki sorunları sıkıntıları çözümü adına yapmış olduğumuz faaliyetler şükür olsun böyle güzel bir ödülle taçlandırılmış oldu. Bu ödül tüm ilçemiz adına inşallah hayırlara vesile olsun. Bu ödülü aslında tüm vatandaşlarımıza hediye etmek istiyorum" dedi.