Ak Parti'den İl Emniyet Müdürü Naci Kuru'ya Ziyaret

Eskişehir AK Parti Milletvekili Nedim Öztürk ve AK Parti İl Başkanı Salih Koca'dan oluşan bir grup partili İl Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Naci Kuru'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Öztürk, Naci Kuru'ya görevinde başarı dileyerek, "Eskişehir'e hizmet etmek adına Emniyet Müdürlüğü'nün yapacağı her türlü çalışmaya bundan önce olduğu gibi bundan sonra da destek vermeye hazır olduklarını söyledi. Eskişehir İl Emniyet Müdürü'ne kalem hediye eden Öztürk, "İnanıyorum ki, değerli müdürümüz bu şehre çok katkılar sağlayacak ve önemli işler bu kalemle imza atacak. Görevinin kendisine ve Eskişehir'e hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
AK Parti Eskişehir il Başkanı Salih Koca'da ziyarette Eskişehir il Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Naci Kuru'ya yeni görevinde başarılar diledi.
Emniyet Müdürü Naci Kuru da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "AK Parti Eskişehir Milletvekili Nedim Öztürk, İl Başkanı Salih Koca ve Odunpazarı İlçe Başkanı Coşkun Şengün'e teşekkür etti. Kuru, Eskişehir'in güvenliğini sağlamak için gece gündüz çalışacaklarını belirtti.