Sokak ortasında müteahhit silahla öldürdü, olay yerinden yürüyerek uzaklaştı

Başkent'te Muhsin Karaoğlan adlı müteahhit, aracında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Karaoğlan olay yerinde yaşamını yitirirken, mü

Başkent'te Muhsin Karaoğlan adlı müteahhit, aracında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Karaoğlan olay yerinde yaşamını yitirirken, müteahhit'i öldüren zanlının olay yerinden hiç bir şey olmamış gibi yürüyerek uzaklaştığı iddia edildi.

Olay Ragıp Tüzün Caddesi üzerinde meydana geldi. İddialara göre, müteahhitlik yapan Muhsin Karaoğlan cadde üzerinde aracıyla seyrettiği sırada, Muharrem Ş. (44)'nin silahlı saldırısına uğradı. Kurşunlara hedef olan Karaoğlan olay yerinde yaşamını yitirdi. Cinayeti işlediği iddia edilen Muharrem Ş. ise hiç bir şey olmamış gibi silahı beline takarak olay yerinden uzaklaştı.

İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Saldırı sonucu yaşamını yitiren müteahhit Karaoğlan'ın vücuduna ilk belirlemelere göre 7 kurşunun isabet ettiği bildirildi. Zanlı Muharrem Ş. ise polis ekiplerinin çalışmaları sonucu yakalanarak gözaltına alındı. Zanlının cinayeti alacak-verecek meselesi yüzünden işlediği iddia edildi. Karaoğlan'ı uzun süre takip ettiği kaydedilen zanlının daha sonra müteahhite aracının içinde kurşun yağdırdığı ileri sürüldü.

Karaoğlan'ın cesedi olay yerine gelen cenaze nakil aracıyla Adli Tıp Morguna kaldırıldı. Görgü tanıkları, zanlının cinayeti büyük bir soğukkanlılıkla işlediğini ve hiçbir şey olmamış gibi olay yerinden ayrıldığını ifade etti.

Olayla ilgili inceleme sürüyor.