Efes Pilsen, Beşiktaş Cola Turka'yı yarın ağırlıyor

Son haftalarda üst üste oynanan derbi mücadeleleriyle kızışan Beko Basketbol Ligi'nin 14. haftasına da Efes Pilsen ve Beşiktaş Cola Turka arasındaki m

Son haftalarda üst üste oynanan derbi mücadeleleriyle kızışan Beko Basketbol Ligi'nin 14. haftasına da Efes Pilsen ve Beşiktaş Cola Turka arasındaki mücadele damgasını vuracak.

Beko Basketbol Ligi'nin 14. haftası, Efes Pilsen ve Beşiktaş Cola Turka arasındaki derbi mücadelesine sahne olacak. Yarın, saat 17.00'de, Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanacak olan karşılaşma, Spormax ekranlarından da naklen yayınlanacak.

Bu maç öncesinde ev sahibi Efes Pilsen, 9 galibiyet ve 4 mağlubiyetle 4. sırada yer alırken bir maçı eksik Beşiktaş Cola Turka ise 7 galibiyet ve 5 mağlubiyetle 8. sırada bulunuyor. Geçtiğimiz hafta oynadıkları maçları kaybeden iki ekibin amacı da bu maçı alarak yeniden çıkışa geçmek.

Konuk takım Beşiktaş Cola Turka, bu hafta içinde oldukça hareketli günler yaşadı. Galatasaray Cafe Crown karşısındaki mağlubiyetin ardından baş antrenör Burak Bıyıktay'ın görevine son verilirken daha önce hem Beşiktaş Cola Turka'yı hem de Efes Pilsen'i çalıştıran Ergin Ataman, yerine getirilen isim oldu.

Siyah - beyazlılar'ın çiçeği burnunda antrenörü, zorlu bir maç oynayacaklarına dikkat çekerken, "Efes Pilsen maçı, tabii ki sıralama açısından çok önemli bir maç. Onların dört, bizim ise beş mağlubiyetimiz var. Onun için sınırlı rotasyonumuza ve pota altındaki sıkıntımıza rağmen maçı kazanmaya çalışacağız. Favori şu anda Efes Pilsen gibi görünse de elimizden gelenin en iyisini sahaya yansıtıp galip gelmek istiyoruz.'' şeklinde konuştu.

Bu maç öncesinde Efes Pilsen'in sezon başından beri sakatlığı süren Miroslav Raduljica dışında eksiği bulunmazken Beşiktaş Cola Turka cephesinde önemli sakatlıklar bulunuyor. Siyah Beyazlılar, zorlu mücadeleye Fedor Likholitov, Cüneyt Erden ve Serhat Çetin'den yoksun olarak sahaya çıkacak.