Başbakan Erdoğan'ın Ziyaret Ettiği Köye Mont Yardımı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla, Siirt gezisinde evini ziyaret ettiği Aktaş köyündeki Şilan Kezer ve köylülere mont yardımı yapıldı.

Başbakan Erdoğan'ın, 12 Aralık'ta Siirt gezisi öncesi il merkezine 17 kilometre uzaklıktaki Aktaş köyünden geçerken kendisine ulaşan ve dönüşte evini ziyaret ettiği Şilan Kezer ve köylüler bu kez mont yardımıyla sevindi. Başbakan'ın talimatıyla gönderildiği bildirilen montlar, başta Şilan Kezer ve ailesi ile köydeki çocuklar ve büyüklere dağıtıldı. AK Parti İl Başkanı Bayram Kızılay, Kadın Kolları Başkanı Kumri Küçlü ve beraberindeki heyet, Aktaş köyüne giderek montları dağıttı. Küçük Şilan'ın evini
ziyaret eden heyet, aile ile bir süre görüştü. Şilan'ın kardeşlerini ve babasını kendi elleriyle giydiren İl Başkanı Kızılay, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Sayın Başbakanımız, Siirt ziyaretleri sırasında Aktaş köyündeki küçük kardeşimiz Şilan'ın ailesini ziyaret etmiş, Şilan'ın da Sayın Başkanımızdan bazı istekleri olmuştu. Sayın Başbakanımız bu taleplerin yerine gelmesi için talimatlar vermişti. Bu taleplerden bir tanesi de evdi. Kendilerine güzel bir ev yapılıyor. Sayın Başbakanımızın talimatıyla
gönderilen 250 montu büyüklere ve küçüklere dağıttık" dedi.
Şilan Kezer ise, "Başbakanım bana hediye gönderdi, ona çok teşekkür ediyorum. Bize ev yapacak, su gelecek. Babamı işe yerleştirdiler. Elektrik borcumuzu ödediler. Ona çok çok teşekkür ediyorum" sözleriyle duygularını ifade etti.
AK Parti heyeti daha sonra köydeki ilköğretim okuluna giderek, önce öğrencilere daha sonra da büyüklere montlarını dağıttı.
(RÇ-ZG-AŞ-Y)