Aşıdan korkan çocuklar kaymakama sarıldı

Edirne'nin Keşan ilçesinde Sağlık Grup Başkanlığı'nın organizesinde ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün kontrolünde, çocukluk çağı aşı programı uygulan

Edirne'nin Keşan ilçesinde Sağlık Grup Başkanlığı'nın organizesinde ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün kontrolünde, çocukluk çağı aşı programı uygulandı.

Aşı olmaktan korkan ve ağlayan bazı çocuklar ise Keşan Kaymakamı Ahmet Narinoğlu'nun elini tutarak ya da ona sarılarak aşı oldu.

Atatürk İlköğretim Okulu'ndaki aşılamaya Kaymakam Ahmet Narinoğlu ve Keşan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Turgut Yıldız da katıldı.

Keşan Sağlık Grup Başkanı Ragıp Taş'ın da hazır bulunduğu aşı kampanyasında, 7 hemşire, 1 sağlık teknisyeni ile 1 pratisyen hekim görev aldı.

Kaymakam Narinoğlu, aşıdan korkmamaları gerektiğini vurguladığı öğrencilere aşı sonrası çikolata ikram etti. Aşıdan korkan ve ağlayan bazı çocuklar ise Ahmet Narinoğlu'nun elini tutarak ya da ona sarılarak aşı oldu. Kampanya kapsamında, 1 hafta içerisinde tüm ilköğretim okullardaki birinci sınıf öğrencilerine aşı yapılacağı kaydedildi.