Belediye Başkanı Çiftci Birim Müdürleriyle Bir Araya Geldi

Van'ın Erciş Belediye Başkanı Fatih Çiftci, belediye bünyesinde görevli birim müdürleriyle 2010 yılında yapılan çalışmaları değerlendirirken, 2011 yılında uygulamaya konulacak projeler hakkında da bilgiler verdi

Belediye Başkanı Çiftci Birim Müdürleriyle Bir Araya Geldi
Van'ın Erciş Belediye Başkanı Fatih Çiftci, belediye bünyesinde görevli birim müdürleriyle 2010 yılında yapılan çalışmaları değerlendirirken, 2011 yılında uygulamaya konulacak projeler hakkında da bilgiler verdi.
Erciş Belediye Başkanı Fatih Çiftci, birim müdürleriyle ilçe merkezinin genel sorunlarını ayrıntılı bir şekilde konuştu. Sıcak bir ortamda gerçekleşen toplantıda birim müdürleri ise sorumlu oldukları alanlar hakkında Başkan Çiftci'ye ayrıntılı brifing verdi. Ortak amaçlarının Erciş'e hizmet olduğunu belirten Belediye Başkanı Çiftci, şehir merkezinde hizmetlerin aksamaması ve hedeflerine ulaşabilmeleri için çalışmaların özveriyle yapılması gerektiğini belirtti. Amaçlarının Erciş'i modern ve yaşanabilir bir kent konumuna getirmek olduğunu da bildiren Çiftci, tüm gayretlerini bu yönde birleştirdiklerini de anlatarak, "Birim müdürlerimizin sorumlu oldukları görev alanlarında yaptıkları çalışmalar hakikaten takdire şayandır. Kendilerini bir kez daha tebrik ediyorum. Başarılı olmamız için birlik ve beraberlik içerisinde olmamız gerekir. Biz bu birlikteliği yakalamışız. Bu hava ise olumlu olarak belediye çalışmalarımıza yansımaktadır. Hep birlikte Erciş'e hizmet etmek için göreve geldik. Amacımız, bu şehri modern kentler arasına taşımaktır. Bu doğrultuda büyük bir yol da kat ettik. Bundan sonrası için yine özveriyle çalışmamız gerekiyor" dedi.
Belediye olarak 7 yıllık hizmet süresi sonunda birçok önemli projeyi hayata geçirdiklerini de ifade eden Çiftci, "Erciş, modern şehirler arasındaki yerini alamaya devam etmektedir. Bunu yaparken bizler zorlaştırıcı değil, kolaylaştırıcı olmalıyız. Kolaylaştırıcı olunması için insanlar sorumluluk almalı. Belediyelerimizde kurumsal kimlik bilincinin gelişmesi için başkanlar ve yöneticiler kadar alt kademe çalışanları da sorumluluk almalı. Lider, sadece belediye başkanı değildir. Belediye başkanları ne kadar iyi olursa olsun, alt kadrolar sorumluluk almıyorsa vatandaşın sorunu çözülemez ve sıkıntılar da sona ermez. 2011 yılında mevsim şartları nedeniyle ilk işimiz karla mücadele üzerinde olacaktır. Bunun yanı sıra temizlik bizim için çok önemli, bundan da kesinlikle taviz vermemeliyiz. İçme suyu, şehrimizin her noktasına sorunsuz bir şekilde ulaşmalı. Allah nasip ederse ilkbahar mevsimi ile birlikte programı yapılan projelerimizi de tek tek hayata geçirerek ilçemizi, bölgemizde layık olduğu yere hep birlikte getireceğiz" şeklinde konuştu.