Çocuklar Duymasın 27. bölüm bu akşam ATV'de

Çocuklar Duymasın 27. bölümde Haluk'un evine hırsız giriyor. Çocuklar Duymasın 27. bölümde Ersit Korkut rüzgarı esiyor.ATV'nin fenomen dizisi Çocuklar Duymasın 27. bölümüyle 26 Ocak Çarşamba günü izleyicisiyle buluşacak. İşte Çocuklar Duymasın'ın 27. bölüm fragmanı ve özeti...

ATV'nin ilgiyle izlenen dizisi Çocuklar Duymasın 27. bölümüyle 26 Ocak Çarşamba günü izleyicisiyle buluşacak.

DÜNYADA VE TÜRKİYE'DE BİR İLK…

Haluk'ların eve hırsız giriyor, Seyyar Tayyar canlı yayında boza siparişleri alıyor…

ÇOCUKLAR DUYMASIN 27. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

TÜM DİZİLERİN FRAGMANLARI İZLE

ERSİN KORKUT ÇOCUKLAR DUYMASIN'DA!

Son yılların yükselen komedi yıldızı Ersin Korkut, hırsız rolüyle Çocuklar Duymasın'ın yıldızlar kadrosunda yerini aldı.

ÇOCUKLAR DUYMASIN İNTEAKTİF CANLI!..

Çocuklar Duymasın'ın yeni bölümüyle birlikte, televizyonculuk tarihinde bir ilk yaşanacak. İlk defa bir sitkomun bazı sahneleri canlı yayınlanacak.
Televizyonculuk tarihine geçecek bu özel bölümde, seyirciler dizi kahramanlarına internet yoluyla mesaj atababilecekler. Sitkom tarihinde çığır açacak...

GÜLFİDAN'A SÜRPRİZ KOCA ADAYI!

Yılların komedi ustası Sinan Bengier, Paratoner Osman rolüyle, "Çocuklar Duymasın" kadrosuna katılıyor.Birbirinden komik sahnelerle dolu yeni bölümüyle "Çocuklar Duymasın"
26 Ocak Çarşamba akşamı 20.00'de atv'de.

Mahalleye hırsız dadanmıştır. Taşfırın erkeği Haluk, hırsızı yakalarsa, öldüresiye dövmeye karar verir. Güpegündüz eve giren hırsızı yakalayan, Meltem ve Emine, ne yapacaklarını şaşırır. Haluk'un hırsızı dövmesinden korkan, Meltem'in bulduğu çözüm, olayları birbirinden komik noktalara savurur.

Gönül ve Meltem Gülfidan'a kısmet bulmak için kolları sıvar. Sonunda Gönül'ün akrabası olan Paratoner Osman'ı Gülfidan ile tanıştırmak isterler. Paratoner Osman, sürekli şanssızlıklar yaşayan, talihsiz bir insandır. Belaları sürekli üstüne çektiği için, paratoner osman lakabıyla anılmaktadır.

Seyyar Tayyar sanal aleme açılmaya karar vererek, seyyartayyar.com isimli internet sitesinin açılışını yapar. İşte, Seyyar Tayyar'ın internetten sipariş aldığı sahneler, canlı yayınlanacak. Böylece, seyirciler, Seyyar Tayyar'a internetten mesaj atabilecekler. Mesaj atarak boza siparişi veren seyircilere, Seyyar Tayyar bedava boza gönderecek.