Antalyaspor Fenerbahçe maçı geniş özeti izle- maç izle

Antalyaspor Fenerbahçe maçı geniş özeti izle- maç izle. Antalyaspor Fenerbahçe maçı geniş özeti izleyin. Antalyaspor Fenerbahçe maçı geniş özeti izlemek için tıklayın. Antalyaspor Fenerbahçe maçı geniş özeti. İşte Antalyaspor Fenerbahçe maçı geniş özeti...

Antalyaspor Fenerbahçe maçı izle. Antalya Fenerbahçe 0-1 sonuçlandı. Antalyaspor Fenerbahçe maçı izleyin. Antalyaspor Fenerbahçe maçı izlemek için tıklayınız. Antalyaspor Fenerbahçe maçı maç izle. Antalyaspor Fenerbahçe maçı golünü izle. Antalyaspor Fenerbahçe maçı LİG TV izle. Antalyaspor Fenerbahçe maçı buradan izle. İşte Antalyaspor Fenerbahçe

F.Bahçe'deki en parlak sezonunu yaşayan Gökhan Gönül, MP Antalyaspor'u yenerek Teknik Direktör Aykut Kocaman'a verdikleri sözü tuttuklarını söyledi. Attığı mükemmel golle Sarı-Lacivertli takıma adeta 5 puanlık maçı kazandıran Gökhan, "Aykut hocayı artık üzmeyeceğiz." diye konuştu.

M.P Antalyaspor Fenerbahçe maçı özeti. Antalyaspor Fenerbahçe maçı özeti izle. Antalya Fenerbahçe maçı özeti ve foto galeri. Antalyaspor Fenerbahçe maçı 0-1 olarak bitti. İşte Antalya Fenerbahçe maçı özeti ve canlı anlatımı.Antalyaspor Fenerbahçe maç sonucu.Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Antalyaspor'a konuk olan Fenerbahçe rakibini Gökhan Gönül'ün muhteşem golüyle 1-0 mağlup etmeyi başardı. Elinde sadece lig şampiyonluğu hedefi kalan Fenerbahçe, 2. yarının ilk maçında Antalya'yı devirip, önümüzdeki hafta lider Trabzonspor ile evinde oynayacağı mücadele öncesi moral buldu. 3. sıradaki Fenerbahçe, maç sonrasında puanını 36'ya yükseltti. Antalyaspor ise 23 puanla 12. sırada kaldı.
Antalyaspor Fenerbahçe maçı geniş özeti izle- maç izleANTALYASPOR FENERBAHÇE MAÇI FOTO GALERİ

Antalyaspor Fenerbahçe maçı geniş özeti izle- maç izleANTALYASPOR FENERBAHÇE MAÇI CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ


Antalyaspor Fenerbahçe maçı geniş özeti izle- maç izle


ANTALYASPOR'UN 11'İ..
Ömer, Erkan, Ali Turan, Deniz, Yenal, İbrahim, Sedat, Uğur, Necati, Mehmet Yılmaz, Tita

FENERBAHÇE'NİN 11'İ..
Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Diego Lugano, Joseph Yobo, Andre Santos, Mehmet Topuz, Selçuk Şahin, Emre Belözoğlu, Alex de Souza, Mamadou Niang, Semih Şentürk
Ligde ilk yarıdaki 17 maçta 10 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 mağlubiyetle 33 puan toplayarak 3. sırada yer alan Fenerbahçe'nin, şampiyonluk yarışında iddiasını sürdürmek için ilk hedefi galibiyet.



-İSTANBUL DIŞINDA 10 MAÇTA 7 MAĞLUBİYET-

Bu sezon mücadele ettiği 3 kulvarda da İstanbul dışında yaptığı maçlarda oldukça kötü bir performans sergileyerek sadece 1 kez kazanan Fenerbahçe için galibiyet bu anlamda da büyük önem taşıyor. Sarı-lacivertliler, ligde, Ziraat Türkiye Kupası'nda ve Avrupa mücadelesinde İstanbul dışında yaptığı 10 maçta 7 mağlubiyet, 2 beraberlik ve 1 galibiyet aldı.

Antalyaspor Fenerbahçe maçı geniş özeti izle- maç izle


Fenerbahçe'nin İstanbul dışındaki maçlarında aldığı sonuçlar şöyle:

Spor Toto Süper Lig:
Trabzonspor-Fenerbahçe.....: 3 - 2
Kayserispor-Fenerbahçe.....: 2 - 0
Konyaspor-Fenerbahçe.......: 1 - 4
Bursaspor-Fenerbahçe.......: 1 - 1
Gaziantepspor-Fenerbahçe...: 2 - 1
Ankaragücü-Fenerbahçe......: 2 - 1

Ziraat Türkiye Kupası:
Ankaragücü-Fenerbahçe......: 4 - 2
Yeni Malatyaspor-Fenerbahçe: 2 - 1

Avrupa Kupası Maçları:
Young Boys-Fenerbahçe......: 2 - 2
PAOK-Fenerbahçe............: 1 - 0

MAÇ ÖNCESİ

Ligin ilk yarısında liderin 9 puan gerisinde kalan, Avrupa'ya ve Ziraat Türkiye Kupası'na erken veda eden Fenerbahçe, artık önünde kalan tek hedefe kilitlendi.M.P Antalyaspor Fenerbahçe maçı LİG TV canlı maç izle- LİG TV canlı maç izleyin. Antalyaspor Fenerbahçe maçı LİG TV canlı maç izle. Antalyaspor Fenerbahçe maçı izle. Antalyaspor Fenerbahçe maçı canlı izle. Antalyaspor Fenerbahçe maçı canlı izleyin. Antalyaspor Fenerbahçe maçı LİG TV izle. Antalyaspor Fenerbahçe maçı LİG TV canlı maç izle. Antalyasp

İstanbul'daki çalışmaların ardından Yeni Malatyaspor maçından sonra Antalya'ya gelen ve 1 haftadır kampta bulunan Sarı-Lacivertliler, ikinci yarının ilk haftasında yarın akşam karşı karşıya gelecekleri Medical Park Antalyaspor maçının hazırlıklarını bu akşamki son çalışmayla tamamlayacak.

Sarı-Lacivertli takımda sadece Uğur Boral'ın sakatlığı bulunurken, Niang'ın dün takımla çalışması ve forma giyecek duruma gelmesi teknik heyeti sevindirdi. Teknik direktör Aykut Kocaman sahaya süreceği kadroyu şekillendirirken, Samsunspor ile oynanan hazırlık maçından farklı olarak Semih'in yerine Niang'ın ilk 11'de olması kesin. Aykut Kocaman formda görünen Dia için yer ararken, Senegalli oyuncu Özer'in yerine orta sahanın solunda yer alabilir.

Kocaman'ın yarın akşam takımını sahaya şu muhtemel 11 ile çıkarması bekleniyor:

Volkan, Gökhan, Lugano, Yobo, Santos, Mehmet Topuz, Selçuk, Emre, Özer (Dia), Alex, Niang

Medical Park Antalyaspor'un ise muhtemel 11'i şöyle:

Ömer, Erkan, Ivan Radeljic, Deniz Barış, İlkem, Ali Zitouni, İbrahim Dağaşan, Uğur İnceman, Tita, Mehmet Yılmaz, Serge Djiehoua.

"SEZONUN EN ÖNEMLİ MAÇI"

Sarı-Lacivertli ekipte herkes Antalyaspor maçı öncesi kenetlenmiş durumda. Antalyaspor maçına "dönüş maçı" olarak bakan futbolcular ve teknik heyet bu maçı kazanamamaları halinde bir sonraki Trabzonspor maçının daha zor olacağını belirtiyorlar. Puan farkının açılmasını istemeyen ve önce Antalyaspor maçına konsantre olan Sarı-lacivertli takımda kaptan Alex ve Emre başta olmak üzere tüm oyuncular maçın önemine dikkat çekerek, kendi aralarında "Sezonun en önemli maçı bizim için bu maç. Bu maçı kayıpsız geçerek galibiyet serisi yakalamalıyız" diye konuşuyorlar.Alex'in sözleşmesinin uzatılması ile ilgili yöneticilerin kendisiyle konuşması Brezilyalı kaptanın kaygılarını da yok ederken, Teknik direktör Aykut Kocaman'ı da rahatlattı. Alex'e, "Ligin ikinci yarısında sana her zamankinden daha fazla ihtiyacım olacak" demesi de oyuncusunu onurlandırırken, Kocaman oyuncularından %100 Antalyaspor maçına konsantre olmalarını istedi.Ligde ilk yarıdaki 17 maçta 10 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 mağlubiyetle 33 puan toplayarak 3. sırada yer alan sarı-lacivertli ekibin, şampiyonluk yarışında iddiasını sürdürmek için ilk hedefi galibiyet.Sezonun ikinci yarısı için hazırlıklarını Antalya‘da yaptığı kampla sürdüren sarı-lacivertliler, bu akşam kampta bulunduğu Miracle Otel‘in sahasında basına kapalı antrenmanla maçın hazırlıklarını tamamlayacak. Mardan Antalyaspor Stadı‘nda yarın saat 19.00‘da başlayacak Medical Park Antalyaspor-Fenerbahçe karşılaşmasını hakem Tolga Özkalfa yönetecek.

-İSTANBUL DIŞINDA 10 MAÇTA 7 MAĞLUBİYET-

Bu sezon mücadele ettiği 3 kulvarda da İstanbul dışında yaptığı maçlarda oldukça kötü bir performans sergileyerek sadece 1 kez kazanan Fenerbahçe için galibiyet bu anlamda da büyük önem taşıyor. Sarı-lacivertliler, ligde, Ziraat Türkiye Kupası‘nda ve Avrupa mücadelesinde İstanbul dışında yaptığı 10 maçta 7 mağlubiyet, 2 beraberlik ve 1 galibiyet aldı.

ANTALYASPOR FENERBAHÇE MAÇI HAZIRLIKLARI

Fenerbahçe, ikinci yarı hazırlıkları kapsamındaki Antalya kampında, akşam saatlerinde kamp yapılan Miracle Otel’in sahasında yaptığı antrenmanla MP Antalyaspor maçının hazırlıklarını tamamladı. Teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde saat 18.00’de başlayan ve 1 saat 15 dakika süren antrenmanda sarı - lacivertliler, 4 grup halinde yaptıkları 5’e 2 top kapma ve pas çalışmalarıyla devam etti. Ardından oyuncularımız 2 gruba ayrılarak çalışmalrını sürdürdüler. Birinci grup taktiksel çalışmalar yaparken, ikinci grup dar alanda pas organizasyonları çalıştılar. Oyuncular, antrenmanı taktiksel ve bireysel çalışmalar ile tamamladılar. Özer Hurmacı, antrenmana ameliyat olduğu sol ayağındaki ağrıları nedeniyle tedbir amaçlı katılmazken, Uğur Boral ise takımdan ayrı bireysel oyuncu antrenörü Dolu Arslan eşliğinde takımdan ayrı çalıştı.
Fenerbahçe, Medical Park Antalyaspor'u deplasmanda 1-0 yenerek 2. yarıya fırtına gibi bir başlangıç yaptı. Sarı-lacivertliler, Trabzonspor'un berabere kaldığı haftayı galibiyet ile kapattı ve liderle arasındaki puan farkını 7'ye indirdi. 41. dakikada Gökhan Gönül, muhteşem golü ile Fenerbahçe'ye 3 puanı getiren isim oldu. Fenerbahçe bu galibiyetle 30 Ocak Pazar günü Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynayacağı Trabzonspor derbisi öncesinde hem moral buldu, hem de futbolu ile güven verdi.

Fenerbahçe dün defansı iyi yaptı. Daha önce öne geçtiği maçlarda golleri yemişlerdi. Dün savunma hattını sıkı tuttular ve gol yememeyi başardılar. Ama sadece savunma oyuncuları görevlerini yaptı. Fenerbahçe'nin önde oynayan, pozisyon üretecek futbolcuları sahada yok gibiydiler. Doğru dürüst bir şey yapmadılar.

Bu futbol şampiyonluğa yetmez, hatta ilk 3'e girmeye bile yetmez. Fenerbahçe taraftarı dün "Böyle oynarsak bizden bir şey olmaz" demiştir zaten. Fenerbahçe çok kötü oynadı. Doğru dürüst bir pozisyona giremeden kazandı. Sarı-lacivertliler şampiyonluk yarışında olmak ya da olmamak için sahaya çıkıyorlar. Futbolcuların ve Aykut Kocaman'ın öz güvene ihtiyacı var. Bu net olarak gözüküyor. Maçtan sonra Fenerbahçeli futbolcular sanki şampiyon olmuş gibi sevindiler. Yumruk şov filan yaptılar. Birbirlerini kutladılar. Bir Anadolu takımı karşısında sergilenen bu görüntüler garip karşılanabilir. Ama dün bu normaldi. Büyük bir yükü attılar futbolcular.


Medical Park Antalyaspor'u deplasmanda 1-0 yenerek üzerindeki kara bulutları dağıtan F.Bahçe'de futbolcular bu kritik galibiyeti Teknik Direktör Aykut Kocaman'a hediye etti. Antalyaspor'a şahsi çabasıyla nefis bir gol atarak Sarı-Lacivertli takımı şampiyonluk potasında tutan Gökhan Gönül, bundan böyle Aykut Kocaman'ı üzmeyeceklerini söyledi. Savunmada oynamasına rağmen rakip fileleri 3 kez sarsarak F.Bahçe'deki en golcü sezonunu yaşayan Gökhan, "Aykut hocaya herkesin sevgisi var. Sahada bizler onun verdiği görevleri yerine getiremeyince o başarısız görülüyor. Onun gibi bir insanın böyle şeyleri hak etmediğini düşünüyorum. Üzmememiz gereken bir insanı üzüyoruz." diye konuştu.

Antalyaspor karşısında etkili bir oyun ortaya koyamadıklarını da itiraf eden genç futbolcu, "Göze hoş gelen bir oyun sergileyemedik ama iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Tekniğin, taktiğin, şovun dışında bizde eksik olan mücadeleydi. Kamp boyunca sadece bunun için çalıştık. Birbirimize, sonuç ne olursa olsun maçın sonuna kadar mücadeleyi bırakmayacağımızın sözünü verdik." şeklinde konuştu. Şampiyonluk şanslarını da değerlendiren Gökhan, "Geçen sene son 10 haftada 9 galibiyet, 1 beraberlik aldık. Neden 17'de 17 olmasın? Çok iyi bir kadroya sahibiz, inşallah başarırız." ifadelerini kullandı.

F.Bahçe'nin Senegalli forveti Niang ise ikinci yarıya sağlam ve emin adımlarla başlamak için gerekli bir galibiyet aldıklarını belirterek, Aykut Kocaman'ın sisteminin galibiyete yansıdığını söyledi. Niang, "Son iki gün bu maçta oynadığımız sistemi denedik, kendimizi daha iyi hissettiğimiz bir sistemdi. Hocamızın bu yeni sistemi de galibiyete yansıdı." dedi. Bu arada Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Antalyaspor maçında kulübün iki asbaşkanı İlhan Ekşioğlu ve Cihan Kamer'e tepki gösterdiği şeklindeki basına yansıyan haberleri yalanladı.



Attığım golü bilerek attım!

Fenerbahçe'nin gözde oyuncusu Gökhan Gönül, Antalyaspor'a attığı golün asla rastlantı olmadığını, önünü boşalttıktan sonra kaleyi ve kaleci Ömer'i süzerek vuruşunu yaptığını söyledi.

Böyle vuruşları antrenmanlarda sık sık çalıştığını kaydeden milli futbolcu, ligin ikinci yarısına üç puanla girmelerinin takımın kimyasını değiştirdiğini de sözlerine ekledi.

Gol sevincini takım arkadaşları ile birlikte Teknik Direktör Aykut Kocaman'a koşarak yaşamasının doğaçlama bir tavır olduğunu belrten Gökhan Gönül, genç teknik adamın böyle bir morale ihtiyacı olduğunu vurguladı.

Gökhan, takım olarak Trabzonspor maçını da kazandıkları taktirde kendilerini hedeflerine kilitleyecek özgüveni bulacaklarını iddia etti.