Galatasaray Ajax maçı özeti ve maçtan kareler

Galatasaray Ajax maçı özeti ve maçtan kareler. Galatasaray Ajax maçı sonucu. Galatasaray Ajax maçı notları. Galatasaray Ajax maçı.Gs Ajax sonucu. Gs ajax maçı özeti. Gs ajax maçı sonucu kaç kaç bitti?

Galatasaray Ajax maçı özeti ve maçtan kareler. Galatasaray Ajax maçı sonucu. Galatasaray Ajax maçı notları. Galatasaray Ajax maçı.Gs Ajax sonucu. Gs ajax maçı özeti. Gs ajax maçı sonucu kaç kaç bitti?Türk Telekom Arena'nın açılışında tek eksik goldü... Galatasaray da Ajax da müsait pozisyonlar bulmasına rağmen fileleri havalandıramayınca maç başladığı gibi golsüz eşitlikle sona erdi.

Sarı-Kırmızılılar’ın yeni stadı Türk Telekom Arena’daki ilk randevudan gol sesi çıkmadı. Galatasaray özel maçta karşı karşıya geldiği Ajax ile 0-0 berabere kaldı. Avrupa’ya çok erken veda eden, Süper Lig’de iddiası kalmayan ve tek hedefi Türkiye Kupası’nı almak olan Cim Bom yeni bir başlangıç amacıyla çıktığı Aslantepe’deki ilk sınavında Hollanda ekibiyle golsüz berabere kaldı. Güçlü rakibi karşısında mücadeleci bir futbol ortaya koyan Aslan, bulduğu fırsatlara rağmen fileleri havalandırmayı başaramadı. Maçın 34. dakikasında Culio’nun pasında topla buluşan Arda, Stekelenburg’u mağlup etti. Ancak hakem Fırat Aydınus, ağlarla buluşan vuruşu ofsayt gerekçesiyle geçersiz saydı. Son 20 dakikada Ajax, Luiz Suarez, Galatasaray da Anıl ve Emre ile yakaladığı şansları kullanamadı. Gözler şimdi Cim Bom’un Türk Telekom Arena’da 23 Ocak Pazar günü Sivas’la oynayacağı lig maçına çevrildi.

TTNET ARENA STAD'I AÇILIŞI (FOTO GALERİ)

BAŞBAKAN ERDOĞAN  TÜRK TELEKOM ARENA'DA YUHLANDI - VİDEO

Son bir haftadır bütün televizyonlarda Türk Telekom Arena Stadı’nın reklamı dönüyor. Cem Yılmaz’ın oynadığı reklamda ünlü komedyen ‘Stat oynatıyor’ diyor. Stadyum’un futbol oynattığı yok. TT Arena’nın stat ölçüleri UEFA standardı olan 105 x 68 metre. Ali Sami Yen ya da başka bir stadın da öyle. Yan etkenler bir tarafa, başarı için önce iyi futbolculardan kurulu, iyi bir futbol takımınız olması gerekiyor. Galatasaray’ın ve Hagi’nin bu kadro ile bu takımla işi zor, hem de çok zor... Türk Telekom Arena açılışında vasat bir maç oynandı.

Ajaxlı futbolcular için sadece bir hazırlık karşılaşmasıydı. Galatasaraylılar için anlamı daha fazla olmalıydı. Sarı-Kırmızılı futbolcular Arena’da ilk golü atıp tarihe geçmek için bile daha iyi daha hırslı oynayabilirdi.

Galatasaray ilk gol pozisyonunu 22. dakikada buldu. Arda, presle kaptığı topu Sabri’ye verdi. Kalecinin üzerine geldiğini gören Sabri penaltı noktası üzerinde Ayhan Akman’ı gördü, tecrübeli futbolcu zor olanı yapıp topu üstten auta gönderdi. 83. dakikada Dünya Kupası’nın yıldızlarından Luis Suarez, Ufuk’u geçip topu boş kaleye yuvarlayamadı. 88. dakikada yine kaleci ile karşı karşıya kalan Suarez bu kez Ufuk’a takıldı... Son dakikada kaleci ile karşı karşıya kalan Anıl kötü vurunca maç başladığı gibi bitti... Galatasaray taraftarı, Türk futbolu için böyle önemli bir gecede, kendi başkanı da dahil mikrofonu eline alan herkesi ve başbakanı ıslıklayarak sınıfta kaldı.


STAT KAPILARI 14.00'DE AÇILDI

İstanbul İl Spor Güvenlik Kurulu, Galatasaray'ın yeni stadı Türk Telekom Arena'nın yarın yapılacak açılış töreni için bir dizi önlem aldı. Galatasaray Kulübü'nden yapılan açıklamaya göre, İstanbul İl Spor Güvenlik Kurulu'nun aldığı karar uyarınca, stat kapıları saat 14.00'te açılacak. Kararda, stat girişinde yoğunluğun azalması için seyircilerden erken saatte gelmeleri istenirken, stat ve çevresinde alkollü içeceklerin tüketilmesi, bulundurulması ve satılmasının yasak olduğu, stat içindeki hiçbir alanda sigara içilmesine izin verilmeyeceği kaydedildi. Stada girilebilmesi için önceden temin edilmiş, geçerli sezonluk kart veya maç biletine sahip olunmasının zorunlu olduğu, açılış günü bilet satışı yapılmayacağı belirtildi.

OTOPARK ALANLARI

Stat otopark alanları, sadece otopark giriş kartı bulunan VIP koltuk ve loca sahipleri için saat 13.00'te açılacak. Otopark girişinde belirtilen kart ile araç plakasının aynı olmaması halinde otopark alanına giriş izni verilmeyecek. Araçlarda arama yapılacak. Saat 17.00'den sonra stat otopark alanlarına girilemeyecek. LPG'li araçlar otoparktan yararlanamayacak. Ticari araçların açılış günü stada girişlerine, TEM otoyolunda yolcu indirip bindirmeye ve yaya geçişine izin verilmeyecek.

ULAŞIM NASIL OLACAK?

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'ya ulaşım, bir kaç yoldan yapılabilecek. Kulüp daha önce yaptığı açıklamada, taraftarları metroyu tercih etmeleri konusunda uyarırken, stada en kolay ulaşımın metroyla sağlanacağı belirtildi. Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, metro ulaşımıyla ilgili olarak şu bilgilere yer verildi: ''Hacıosman-İTÜ Ayazağa hattı ve Taksim?Sanayi hattındaki metro istasyonlarından binecek olan biletli seyirciler, Sanayi durağında inerek Sanayi-Seyrantepe mekik seferini yapan metro trenlere aktarma yapacak ve Sanayi'den 2 dakikalık yolculukla Seyrantepe metro istasyonuna ulaşacak. Seyrantepe Metro İstasyonu saat 12.00 itibarı ile açılacak olup, Seyrantepe Metro İstasyonu'na ulaşan izleyiciler tünellerden geçerek stada ulaşacaklar. Seyrantepe İstasyonu'ndan stada geçilen tünel saat 12.00'de açılacak. Bileti veya davetiyesi olmayanların bu tünellerden geçmesine izin verilmeyecek. Metro ile gelen izleyiciler biletlerine göre Doğu, Batı, Pegasus ve Güney tribünlerindeki turnikelere giderek stada giriş yapacaklar.''

METROYLA ULAŞIM

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’ya en kolay ulaşım metro ile sağlanacak. Hacıosman - İTÜ Ayazağa hattı ve Taksim – Sanayi hattındaki metro istasyonlarından binecek olan biletli seyirciler, Sanayi durağında inerek Sanayi-Seyrantepe mekik seferini yapan metro trenlere aktarma yapacak ve Sanayi’den 2 dakikalık yolculukla Seyrantepe metro istasyonuna ulaşacak. Stada gelişte Sanayi-Seyrantepe arasındaki 2000 kişi kapasiteli mekik hat 6 dakikada bir sefer yapacaktır. Seyrantepe metro istasyonu saat 12:00 itibarı ile açılacak olup, Seyrantepe Metro istasyonuna ulaşan izleyiciler tünellerden geçerek stada ulaşacaklar. Metro ile gelen izleyiciler biletlerine göre Doğu, Batı, Pegasus ve Güney tribünlerindeki turnikelere giderek stada giriş yapacaklar.

Galatasaray Ajax maçı özeti  ve maçtan kareler