Kıvırcık Ali trafik kazası ile acı kayıp yaşandı

Kıvırcık Ali trafik kazası faciası! Kıvırcık Ali trafik kazası görüntüleri. Kıvırcık Ali trafik kazasında neler oldu? Kıvırcık Ali trafik kazası videosu. Kıvırcık Ali trafik kazası ve haber ayrıntıları.

Kıvırcık Ali trafik kazası ile acı kayıp yaşandı
Kıvırcık Ali trafik kazası faciası! Kıvırcık Ali trafik kazası görüntüleri. Kıvırcık Ali trafik kazasında neler oldu? Kıvırcık Ali trafik kazası videosu. Kıvırcık Ali trafik kazası ve haber ayrıntıları.Kıvırcık Ali son yolculuğuna uğurlandı. Kıvırcık Ali öldü! Kıvırcık Ali trafik kazasında öldü. Kıvırcık Ali trafik kazası! Kıvırcık Ali haberleri! Kıvırcık Ali ne zaman öldü? Kıvırcık ali cenazesi yaşananları izle. Kıvırcık Ali kaza görüntüleri. Kıvırcık Ali nasıl öldü? Kıvırcık Ali'nin oğlu Eren Öztemiz hakkında bilgiler..

Beşiktaş taki stüdyosunda albüm çalışması yapan sanatçının sabaha karşı evine giderken kaza geçirdiği bildirildi. 42 yaşındaki Özütemiz in hayatını kaybettiği, cesedinin ise hastane morguna kaldırıldığı öğrenildi.Ankara'daki bir canlı yayına yetişmek üzere Atatürk Havalimanı'na giderken Tepecik mevkisinde dün sabah geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Ali Özütemiz (42) için dün Avcılar'daki Er Mahmut Dede Cemevi'nde tören düzenlendi


Kıvırcık Ali trafik kazası ile acı kayıp yaşandı KIVIRCIK ALİ CENAZE GÖRÜNTÜLERİ - FOTO


Kıvırcık Ali trafik kazası ile acı kayıp yaşandı  TRAFİK KAZASI FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Kıvırcık Ali trafik kazası ile acı kayıp yaşandı KIVIRCIK ALİ FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN

Kıvırcık Ali trafik kazası ile acı kayıp yaşandıBEYAZ GAZETE KIVIRCIK ALİ'NİN MANEJERİNE ULAŞTI - TIKLA OKU

Kıvırcık Ali trafik kazası ile acı kayıp yaşandı KIVIRCIK ALİ'NİN TÜM KLİPLERİ VİDEO İZLE


OĞLUN BABAYA VEDASI

Tören öncesi yüzlerce kişi cemevinde toplanırken, Özütemiz'in askerde bulunan oğlu Eren Özütemiz de izin alarak İstanbul'a geldi. Cemevindeki tören öncesi kız kardeşi Ecem ile birlikte taziyeleri kabul eden Eren Özütemiz, gözyaşlarına boğuldu. Babasının sazına sarılan Özütemiz, "Baba hani sen beni görmeye gelecektin. Bak ben geldim. Ben seni dört kolluyla uğurlamaya mı gelecektim. Hangi okyanus söndürür bu yangını.. Baba, elini ayağını öptüm uyanmadın baba.." diye feryat etti. Gözyaşlarına boğulan Eren ve Ecem kardeşleri yakınları teselli etmeye çalıştı.


Avcılar Er Mahmut Dede Cemevi'nde düzenlenen törende Özütemiz'i son yolculuğunda binlerce seveni, yakın sanatçı dostları yalnız bırakmadı. Yoğun kalabalık nedeniyle izdihamın yaşandığı törende sanatçının oğlu Eren Özütemiz sinir krizi geçirdi. Elinde taşıdığı babasının sazını kalabalığa savuran Eren'i yakınları sakinleştirmeye çalıştı. Elindeki sazı almaya çalışan bir yakınına da tepki gösteren Özütemiz, "Bırakın o babamın emaneti." diye bağırdı. Kıvırcık Ali'nin kızı Ecemsu da yoğunluktan dolayı bayıldı. Ambulansa taşınan genç kız, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından tekrar cemevine döndü. Sanatçının annesi Güllü Özütemiz de tabutun başında uzun süre gözyaşı döktü. Sanatçının cenazesi helallik alınmasının ardından Hadımköy Gülbahçe Mezarlığı'nda toprağa verildi.

'Kıvırcık Ali'nin ani ölümü Tokat'ın Turhal ilçesindeki hemşehrilerini de yasa boğdu. Köy halkı, sanatçıyı çok sevdiklerini belirterek Kıvırcık Ali'nin yoksullukla ve öksüz büyüdüğünü, doğumundan 37 gün önce babasının da bir trafik kazasında öldüğünü söyledi