Karabağlarlı genç iş adamları, Irak'ta 2 milyon dolarlık bağlantı yaptı

İzmir'de kurulu Karabağlar Genç İş Adamları Derneği (KAGİAD), Irak'a iş gezisi düzenlendi. Dernek Başkanı Taşkın Işık, geziden 2 milyon dolarlık iş ba

İzmir'de kurulu Karabağlar Genç İş Adamları Derneği (KAGİAD), Irak'a iş gezisi düzenlendi. Dernek Başkanı Taşkın Işık, geziden 2 milyon dolarlık iş bağlantılarıyla döndüklerini söyledi.

Türkiye'nin Erbil Başkonsolosu Aydın Selcen'l dee görüşüldüğünü belirten Işık, "Erbil'de bize Cizre Ticaret Odası Başkanı Adnan Elçi de iştirak edip ikili görüşmelerde yardımcı oldu. Ayrıca Işık Türk Koleji ziyaret edildi. Üyemiz olan 13 kişilik iş heyeti mobilya, mermer ve profil demir olarak toplamda 2 milyon dolarlık sipariş ve bağlantı talebi aldı." dedi. KAGİAD Başkanı Işık, gezide Erbil ve Dohuk ticaret odaları başkanlarının da ziyaret edildiğini aktardı. Taşkın Işık, "Üyelerimize yönelik faaliyetlerimizde geri dönüşleri almaya başladık. Bunlar daha da büyüyerek devam edecek. Tabela derneği değil, faal bir dernek olmak için çalışıyoruz." şeklinde konuştu.