Fısu Yetkilileri Erzurum'da İncelemelerde Bulundu

Erzurum'da düzenlenecek 25. Dünya Üniversiteler Kış Oyunları'na az bir süre kalırken, FISU yetkileri yapılan çalışmaları yerinde incelemek üzere kente ziyaretlerini sürdürüyor.

27 Ocak- 6 Şubat 2011 tarihleri arasında Erzurum'da düzenlenecek, 25. Dünya Üniversiteler Kış Oyunları için yapılan çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Organizasyonun başarılı bir şekilde yürütülmesi için tüm ayrıntılar gözden geçirilirken, Uluslar arası Üniversite Sporları Federasyonu (FISU) üyeleri de, alınan mesafe ve yapılan çalışmaları yerinde görmek için Erzurum'a ziyaretlerini sürdürüyor.
2011 Genel Koordinatörlüğü Erzurum Ofis'ini ziyaret eden FISU Kış Oyunları Direktörü Milan Augustin ve IT Komitesi Danışmanı Mirjana Cvijanovic, organizasyonun bilgi teknolojileri temsilcileriyle bir araya geldi. 2011 Genel Sekreteri Macit Toksoy, Bilgi Teknolojileri (IT) Direktörü Uğur Kılıç ve Innova Türk Telekom çalışanlarıyla bir araya gelen FISU yetkililerine yapılan çalışmalar hakkında bir sunum gerçekleştirildi. 30 Eylül-02 Ekim tarihlerinde düzenlenecek Kafile Başkanları Toplantısı (HOD) öncesinde gerçekleştirilen sunumun önemine değinen IT Direktörü Uğur Kılıç, 'Oyunların başlamasına 140 gün kaldı. Bu nedenle FISU üyeleriyle sık sık bir araya geliyoruz. Yaptığımız bu sunumla aldığımız mesafeyi FISU üyelerine detaylı bir şekilde anlattık. Çalışmalar planlandığı şekilde sorunsuz olarak devam ediyor' dedi.
KARŞILIKLI FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNULDU
IT departmanının gerçekleştirdiği sunumun ardından 2011 Kış Oyunları Genel Koordinatörü Bekir Korkmaz, Teknik Komite Başkanı Muhtar Kurt, Genel Sekreter Yeşim Müderrisoğlu ve diğer komite başkanlarıyla bir araya gelen FISU Direktörü Milan Augustin, organizasyon için yapılan çalışmalar hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. Toplantının oldukça verimli geçtiğini belirten FISU Direktörü Milan Augustin daha sonra organizasyonun resmi yayıncısı olan TRT yetkilileriyle görüşmek üzere İstanbul'a hareket etti.