Bolu Valisi Özçimen, şehit ailesinin verdiği iftara katıldı

Bolu Valisi İbrahim Özçimen, geçen sene eylül ayı içerisinde Siirt'in Eruh İlçesinde teröristlerle girilen çatışmada şehit olan Emrah Temel'in Mudurnu

Bolu Valisi İbrahim Özçimen, geçen sene eylül ayı içerisinde Siirt'in Eruh İlçesinde teröristlerle girilen çatışmada şehit olan Emrah Temel'in Mudurnu İlçesine bağlı Avdullar köyünde bulunan ailesinin verdiği iftar yemeğine katıldı.

Vali İbrahim Özçimen'in şehit ailesini ziyaretinde Mudurnu Kaymakamı Alp Arslan, İl Jandarma Komutanı İbrahim Ertaş ve İl Emniyet Müdürü Tahir Bayındır da hazır bulundu. Vali İbrahim Özçimen ve beraberindekiler ilk olarak Şehit Emrah Temel'in Avdullar Köyü Mezarlığı'nda bulunan mezarını ziyaret ederek dua okudu. Daha sonra Şehit Emrah Temel'in ailesi tarafından verilen iftar yemeğine katıldı.

Vali İbrahim Özçimen daha sonra Şehit Emrah Temel'in evini de ziyaret ederek Şehit Emrah Temel'in babası Ahmet Temel, dedesi Arif Temel, köy muhtarı Hasan Yavuz ve şehit Emrah Temel'in diğer yakınları ile bir araya gelerek sohbet etti.

Vali Özçimen ve beraberindekiler evin bir odasında oluşturulan ve şehit Emrah Temel'in fotoğraflarının bulunduğu bölümü de gezdi. Şehit Emrah Temel'in babası Ahmet Temel Vali Özçimen'e ziyaretlerinden dolayı çok memnun olduklarını belirterek, "Bizleri yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ederiz. Allah sizlerden razı olsun." dedi.

Şehit ailesi ile bir süre sohbet eden Vali Özçimen şehit Emrah Temel'in ailesine bir ihtiyaçlarının olup olmadığını sorarak, "Herhangi bir sorunuz olduğunda rahatlıkla bana iletebilirsiniz." dedi.