Polis'ten Yardıma Muhtaç Ailelere Ramazan Yardımı

Siirt Emniyet İl Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Büro Amirliği, Siirt'te 160 aileye kuru gıda ve fakir öğrencilere toplam 427 adet kıyafet dağıttı.

Polis Destekli Şube Müdürlüğü, yardıma muhtaç olduğu tespit ettiği ailelere kuru gıda ve giyim yardımı yaptı. Siirt Valisi Musa Çolak, Vali yardımcısı Yunus Sezer, İl Emniyet Müdürü Recep Güven ve Emniyet Şube Müdürlerinin katılımıyla bir tören yapıldı. Törende bir konuşma yapan İl Emniyet Müdürü Güven, "11 ayın sultanı Ramazan rahmet ve merhamet ayıdır. Bu ayda insanlarımızın yardımlaşması aralarındaki sosyal bağların kuvvetlendirmesi önemlidir. Toplum Destekli Polis Büro Amirliği olarak ilimizde
yardıma muhtaç olduğu tespit ettiğimiz 160 aileye kuru gıda, 353 kişiye 341 adet tişört, 55 adet pantolon, 31 adet gömlek olmak üzere toplam 427 adet kıyafet dağıtıldı" dedi.
Sokakta çalışan, eğitimini bırakma noktasına gelen başarılı 30 çocuğun eğitiminin devam ettirildiğini söyleyen Güven, "Çocukların ilerde devletini milletini seven, topluma faydalı, çevresinde örnek olacak birey olmalarını sağlamak amacıyla Siirt Huzuru Sevenler Derneği olarak Sosyal Destek Programı'ndan (SODES) hazırladığımız 'Sokaktaki İnciler Projesi' kapsamında 30 öğrenciye bayram hediyesi olarak birer ayakkabı tişört ve pantolon verilmiştir. Çalışmalarımız devam edecektir" şeklinde konuştu.
Siirt Valisi Musa Çolak yaptığı konuşmada, "Çocuklar geleceğimizdir. Sakın polislerden korkmayın sizler bizim geleceğimizsiniz. Bugünkü çocuklar yarının büyükleri ve toplumda söz sahibi olacaktır. Bu amaçla çocuklarımızın eğitimine önem veriyoruz" diye konuştu.