12. Besni Eğitim Bayramı Programı Belli Oldu

Besni Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu yaptığı toplantıda, 12. Eğitim Bayramı Programını belirledi. Bayram 24-25-26 Eylül günleri kutlanacak.

24 Eylül Cuma günü saat 14.00'de Besni Devlet Hastanesi önünden Hükümet konağı önüne kadar kortej yürüyüşü ve Atatürk anıtına çelenk konulması ile başlayacak olan etkinlikler, açılış ve konuşmalarla devam edecek. Konuşmaların ardından ünlü ressam Bedri Baykam'ın resim sergisi gezilecek. Ali Tezel ve Ankara Sigorta Genel Müdürü Şaban Çağıran'ın tarım sigortası üzerine yapacağı söyleşinin ardından tiyatro oyunu sergilenecek. İlk gün ki program gece Muazzez Ersoy konseri ile son bulacak.
25 Eylül Cumartesi günü saat 10:30'da Besni Meslek Yüksekokulunda Yaşam Yanardağ'ın kadınlara yönelik vereceği eğitici panel ile başlayacak olan ikinci gün etkinlikleri, engellilere ve eğitime yönelik panellerle devam edecek. Tansel Çölaşan ve Adnan Binyazar'ın vereceği panelin ardından akşam saatlerinde yerel sanatçılar konser verecek.
Etkinlikler, eğitim bayramının son günü 26 Eylül Pazar günü saat 10:30-12:30 saatleri arasında Tavaş mesire alanında ki kahvaltı ile son bulacak.