Beytüşşebap Halkı Bakan Atalay'dan Barış İstedi

İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde esnafı ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Beytüşşebaplı esnaf ve vatandaşlar Bakan Atalay'dan barışın sağlanmasını istedi.

Öğleden sonra Beytüşşebap ilçe merkezine gelen Bakan Beşir Atalay, AK Parti İlçe Başkanlığı'na geçerek partililerle selamlaştı. Parti İlçe Başkanı Muzaffer Engin'in, Beytüşşebap ilçesi ile bilgiler verdiği Bakan Atalay, parti çıkışında Cumhuriyet Caddesi üzerindeki esnafı ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Esnaf ve vatandaşlar, Bakan Atalay'dan silahların susması ve barışın sağlanmasını istedi. Esnaf ziyareti sonrası Beytüşşebap Kaymakamlığı'na geçen Bakan Atalay, hükümet konağı önünde bekleyen kamu
kuruluş çalışanlarıyla selamlaştı.
Devletin zamanında vatandaşlara yönelik yanlışları olduğunu, bu yanlışları düzeltmek için burada olduğunu belirten Atalay, zamanında çok faili meçhul cinayetler ve işkencelerin yaşandığını, haksızlığın yapıldığı söyledi. Bakan Atalay, "Bu sorunları bitirmek ve bir daha bu olayların yaşanmaması için buradayız" dedi.
Daha sonra Beytüşşebap Kaymakamı Soner Karataşoğlu'nu ziyaret ederek, kamu kuruluş amirleriyle toplantı düzenleyen Bakan Atalay, daha sonra helikopterle ilçeden ayrıldı.