Türkiye Adalet Partisi Feshedildi

Türkiye Adalet Partisi Genel Başkanı Alper Polat, partilerini feshettiklerini açıkladı

Türkiye Adalet Partisi Genel Başkanı Alper Polat, partilerini feshettiklerini açıkladı. Polat, "Bundan sonraki hayatıma sade bir vatandaş olarak devam edecek ve mevcut hükümete bireysel vatandaşlık görevlerim doğrultusunda destek vereceğim" dedi.
Yazılı bir açıklama yapan Türkiye Adalet Partisi Genel Başkanı Alper Polat, "Türkiye Adalet Partisi Genel Başkanı olarak ben Alper Polat, bugün akşam itibariyle partimden istifa etmiş ve Türkiye Adalet Partisi'ni feshetmiş bulunmaktayım. İstifa gerekçesi olarak; 12 Eylül referandumuyla ülkemizin geleceği için önemli olan evet kararının çıkması, Türk milletinin Adalet ve Kalkınma Partisi'ne olan inancının devam ettiğine kanaat getirerek, mevcut hükümetin ülkemizin geleceği için güzel işler çıkarttığını g
örmemek imkansızdır. Bizim gibi küçük ölçekli bir partinin kurulması sadece genel destek amaçlıydı. Bundan sonraki hayatıma sade bir vatandaş olarak devam edecek ve mevcut hükümete bireysel vatandaşlık görevlerim doğrultusunda destek vereceğim. Bu sebeplerden dolayı partimden istifa ediyorum ve Türkiye Adalet Partisi'ni feshediyorum" ifadelerini kullandı.