Sarıçam Belediyesi'nde Amatörlere Malzeme Yardımı

Sarıçam Belediyesi, ilçede faaliyet gösteren ve Adana amatör küme liglerinde mücadele veren Baklalıspor, Sarıçam Belediyesi Burukspor, İncirlikspor, Sulucaspor ve Kürkçülerspor kulüplerine yeni sezon öncesinde malzeme yardımında bulundu

Sarıçam Belediyesi'nde Amatörlere Malzeme Yardımı
Sarıçam Belediyesi, ilçede faaliyet gösteren ve Adana amatör küme liglerinde mücadele veren Baklalıspor, Sarıçam Belediyesi Burukspor, İncirlikspor, Sulucaspor ve Kürkçülerspor kulüplerine yeni sezon öncesinde malzeme yardımında bulundu.
Buruk Stadyumunda gerçekleşen malzeme dağıtım töreninde konuşan Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci, her zaman amatör sporun yanında olduğunu belirterek, "Sizlerle bu sevinci beraber paylaşıyor olmak, bize ayrıca mutluluk veriyor" dedi.
Sarıçam Belediye meclisinin, amatörlere malzeme yardımı için kendisine destek vermesinden dolayı tüm meclis üyelerine teşekkür eden Başkan Zenbilci, "Özellikle bu işe zaman ayıran, gönül veren Cabbar Konuk'a da ayrıca teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Sarıçam Belediyesinin amatörlere destek olmasının yanı sıra bazı olmazsa olmazının da bulunduğuna işaret eden Zenbilci, şunları söyledi:
"Biz takımların kendi kategorilerinde başarı elde etsin değil, olmazsa olmasızımız 'Atatürk'ün ben sporcunun zeki, çalışkan ve güzel ahlaklısını severim' dediği gibi, sizlere düşen sportmence ve centilmence mücadele etmek. Hocalarınız, kulüp başkanlarınız her türlü fedakarlığı yapıyor. Bu yıl 20 çift ayakkabı, 10 adet eldiven, 20 adet forma, çorap, 20 adet eşofman, 20 adet tekmelik, 20 adet antrenman yeleği, futbol topu ve suluk alındı. Bunlar sizlere feda olsun. Ancak sizden bir tek dileğimiz var oda gerçekten futbolcu olun, sporcu olun, büyük kulüplerde oynama iddianız olsun. İddiası ve idealı olmayanın başarılı olması mümkün değil. Sarıçam'ı ve Adana'yı en iyi şekilde temsil edin."
Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Genel Sekreteri Zeki Aysan ise yeni sezonda amatör spora destek veren tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ettiğini, bu yıl liglerde mücadele eden tüm kulüplere, sporculara, hakemlere, antrenörlere, kulüp yöneticilerine başarılar dilediğini kaydetti. Aysan, bu sezonun türk futboluna hayırlı olmasını, sakatlıktan uzak, sportmence bir lig olması temennisinde bulundu.
Malzeme yardımı alan amatör kulüpler adına da Sarıçam Belediyesi Burukspor Kulüp Başkanı Cabbar Konuk söz aldı. Konuk konuşmasında, Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci'nin amatör sporun dostu olduğunu bu nedenle de kendilerine teşekkür ettiğini kaydetti.
Malzeme dağıtım törenine belediye meclis üyeleri, kulüp yöneticileri ve sporcular katıldı. Daha sonra amatör kulüp sporcularına malzemeler tek tek teslim edildi.